היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות- צריכה המלצה לכיסא אוכל לתינוק, עדיף כזה שמתכוונן, והאם מישהי מכירה את הכיסא של ד"ר בייבי שמוכרים עכשיו במגה- אם כן, האם מומלץ? תודה :) [URL=http://www.glittertextlive.com] [urlmg]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/657/657798w8kz7t
7 תגובות
עמוד 1
האמת שאני לקחתי את הכיסא הכי פשוט בלי ריפודים עם אופציה להגבהה .. שמתלבש על ככיסא רגיל הייתי מנקה אותו בקלות וגם היום 4 שנים אחרי הוא עדיין במצב מצויין !
גם לי יש את של איקאה הלבן, מצויין ולא כבד ומסורבל.. אבל מתאים לגיל שהם כבר יושבים לבד ולא צריך זווית. . פשוט לא מכירה כסאות אחרים
יש לי גם כיסא בסגנון של איקאה פשוט פשוט קל לניקוי לא גדול ומסורבל ועלה לי ממש זול..
מומלץ
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לי יש כסא מתכוונן של דר בייבי... גם במשענת וגם בגובה הוא עולה ויורד עד למטה... אחלה כסא... עשה כבר ארבעה ילדים ועדיין כמו חדש
ואו כסא אוכל זו תובנה שרק ממרומי שנות נסיון את מבינה... בהתחלה את מחפשת את ההכי יפה, ציורים, ריפודים, גובה מתכוונן, משענת מתכווננת...בולשיט! אני את של גאיה כשהיתה קטנה מכרתי זה תופס מלא מקום בבית ומיותר ממליצה כמו קודמתי על כסא של כתר שמתלבש על הכסא הביתי ונקשר עם רצועות. זה בא עם מגש. גם יש כמה מצבי גובה. כשנגמרת הארוחה שולפים ושוטפים תחת הברז ושוב מחברים לכסא. אפשר לקחת לכל מקום וגם לא תופש מקום מיותר... מומלץ..נהנים ממנו מאוד
הוא נהדר. אני ממש ממליצה על הד"ר בייבי שנמכר במגה, לנו יש 3 כיסאות, אחד ממש יקר (600 ש"ח) שקנינו במוצצים וממש מיותר. הרי מאוד מהר כבר עוברים לכיסא של גדולים עם הקטנה, אז ממש אין צורך להשתגע, הכי חשוב שיהיה קל לניקוי כמו הד"ר בייבי.