תוהה מה קורה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, אני ביום ה36 למחזור וטרם קבלתי וסת. המחזור שלי לא סדיר אז אני לא יודעת להגדיר איחור. יש לי המון סימפטומים של הריון, מתן שתן תכוף מאד, הרבה הפרשות, מצבי רוח, אקנה מוגבר, פטמות רגישות וכו' ובכל זאת כבר שתי בדיקות ביתיות יצאו שליליות. האם זה מצביע על הריון שנכשל ( לכן ההורמון נמוך מידי בבדיקה ) ולא נופל לבד או שיש עוד סיכוי? מתי כדאי ללכת לרופא?

10 תגובות
עמוד 1
  • היי, גם לי יש בעיה של וסת לא סדירה מה שאמר לי הרופא זה לספור 28 יום מחזור ו14 יום איחור אז אולי כדאי שתחכי קצת
    מחזיקה לך
  • וואוו ! 14 יום זה המון. זה מחזור של 42...
    מבחן סבלנות רציני.
    תודה רבה!
    חג שמח

• מה זה אומר בעצם לגבי חישוב הביוץ? את מחשבת מאוחר יותר 14 יום אחורה מ42 יום, כלומר ביום ה28 או שזה רק נורמליות של תקופת איחור?
    ( אני מבינה שזה הנחיות אינדיבדואליות אבל מעניין אותי לשמוע, אם את מעונינת לשתף כמובן )

• אני סופרת 14 יום לביוץ אבל שתדעי בווסת לא סדירה הביוץ מגיע גם יותר מאוחר או שבכלל לא.
    ומגיעה ל28 יום בכל מקרה, ואז 14 יום איחור במידה ולא קיבלתי.
    כן זה דורש סבלנות.
    הנה עכשיו אני יתן לך נתון ווסת אחרונה 1.7, 9.8 בדיקת הריון יצאה שלילי
    28.8 בדיקת דם חיובית מה שאומר שהביוץ שלי היה ממש אבל ממש מאוחר
    פשוט לעבוד כל הזמן או שלעשות מעקב זקיקים אצל הרופא שזה הכי טוב
    מקווה שעזרתי
    חג שמח!
  • ממלמלת חמודה אולי תלכי לעשות מחר בדיקת דם?

• עזרת.
    תודה רבה! ושמחה לשמוע על התשובה החיובית.... בהצלחה ומזל טוב
    :-)[:o)

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ג'סי חמודה גם,
    זו אופציה, אני מנסה לא להכנס יותר מידי ללופ אכזבות ואבססיה , אני מרגישה שאני חושבת על זה כל הזמן ובונה ספקולציות ואז מתאכזבת ואנחנו ממש בתחילת הדרך .
    לא יודעת אם עדיף לחכות קצת... יכול להיות שבדיקת דם תראה שלילי למרות שיש הריון כי זה הריון התחלתי? או שבדיקת דם היא 100% גם בהתחלה?

• היי ממלמלת ברוכה נבאה :-) זה שיצא שלילי בבדיקת הריון זה לא אומר כלום יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר ... אני חושבת שבדיקת דם היא 95 אחוז אז הייתי ממליצה כך לעשות או שפשוט לחכות עוד קצת ולעשות בדיקת שתן נוספת בעוד כמה ימים או שפשוט לעשות בדיקת גם ציק צאק על הבוקר:) בהצלחה מתוקה

• בנות יקרות,
    תודה על התמיכה
    אעדכן שהיום קבלתי את הוסת...
    אאמץ את ההנחיות שתארת "שיננית" , אולי הן יעזרו... כי ככל הנראה הביוץ אכן היה מאוחר ושם כבר "לא ניסינו" :)
    בהצלחה לכולן בינתיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה