היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ככה יוצא לפי החישוב שלי לפני חודש עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית בינתיים אין לי מחזור :(((
שבוע הבא אעשה בדיקת דם נוספת הכוללת פרופיל הורמונלי, לראות ממה נוצר הבלגן בגוף
אוף אוף אוף!!!!! אף פעם עוד לא ייחלתי ככה למחזור!! עדיף כבר שזה באמת יהיה הריון מאשר דפקה בהורמונים שה׳ יודע מתי זה יסתדר לי
למי שלא יודעת, ילדתי שלושה בנים, אחרי הלידה הראשונה(לפני שש שנים) קבלתי ווסת ומאז זהווווו, 38 חודשים לא הייתה לי ווסת. שני הריונות הנוספים היו בלי ווסת. כמובן היה ביוץ :) אבל כשקבלתי סוף סוף הרגשתי שצמחו לי כנפיים!!! הגוף ממש פרח מאושר, לי הייתה הרגשת הקלה. זה קרה אחרי שהבן הקטן שלי היה בן 13 חודשים וחודש אחרי שהפסקתי להניק אותו.
So, תפילותיי לבורא עולם!! שיסדר לי את ההורמונים כבר
14 תגובות
עמוד 1
טוב...... אם את רוצה הריון.... אני מאחלת לך
כמה נקודות בתגובה אחת!!! חחחחח
שראיתי את הכותרת רציתי לרשום מזל טוב!
אבל עכשיו אני מאחלת לך מה שתרצי שיהיה
תודה אולה, איך הולך בבית? עידן בטח מאושר שאבא בבית
מאמי מאחלת לך שזה באמת יהיה או מחזור או הריון תגידי אבל למה לא בדקת למה את לא מקבלת אחרי שילדת את זיו?
מאמי אני מאחלת לך שמה שתרצי שיהיה
אני מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר. שיהיה מה שאת רוצה
כתבתי שהיה לי מחזור אחד אחרי הלידה ה1 אין לי מחזור סדיר בגלל שאני פוליציסטית. זה מתאפיין ככה. זאת אומרת גם ככה :) אלין-בוודאי שבדקתי. שנים אני עם החרא הזה, אובחנתי ככזאת עוד בגיל 16, הרופא אמר שאם ארצה ילדים אצטרך לעשות טיפולים. אבל מאז הרבה דברים השתנו וקרו שלושה ניסים:) טבעיים וללא טיפולים
אניוש אנחנו בסדר תודה.
עידן שמח, עכשיו מסובב את שני ההורים
שיהיה מה שאת רוצה הריון או מחזורררר ושכל ההורמונים בגופף יסתדרו