שרירן ברחם בזמן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אתמול הייתי במיון בגלל כאבי רחם מתמשכים בשבוע 12+5 ושם עשו לי אולטרסאונד והרופאה אמרה כי היא רואה שרירן. שאלה אם ידעתי על זה ועניתי שלא. היא לא הסבירה לי מה זה, איפה זה בדיוק מה גודלו וכד'. כאשר שאלתי אם זה מסבך את ההריון שלי היא הרהרה לרגע ואמרה שלא ממש...

כמובן שההיסוס שלה גרם לי לחקור בבית מה זה שרירן וקראתי כמה דברים מאוד לא סימפטים.

איך אני מבררת מה גודלו ואיפה הוא ממוקם (רירי או לא וכד')? ועד כמה השפעתו על ההריון שלי תהיה גדולה?

חשוב לציין שאני רק בת 23 והבנתי שבגילי זה ממש לא נפוץ.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הולכת לעשות אולטרה-סאונד שבו יגידו לך מה גודלו, מיקומו ומתוך זה יהיה אפשר לדעת האם ייתכן וישפיע על ההריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה