חברות שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך היה החג??? יאלה מספיק לאכול מחכה לעידכונים מיסמין ותמרה , מאחלת לפנינוש נסיעה טובה למעיין30 שבמהרה יעלם ממנה הלחץ והיא תגלה שמה שאמרו לה בסקירה זה שטויות ולכל שאר החברות שנשארות איתי בפורום לכייף בחול המועד נשיקות.... אני סיימתי מחזור לאחר 4 יום וכבר מחר מתחילה את החפיסה השניה של הכדורים שקיבלתי , בכל אופן מתלבטת אם מחר לעשות בטא או לא ולראות אם היא התאפסה מה דעתכן ? 

6 תגובות
עמוד 1

• מהממת אצלי החג היה מעולה פלוס!! ואצלך ?

אני בעד לעשות בטא ולראות שהיא היתאפסה והכול בסדר!
    בישביל השקט הנפשי שלך ..
  • הי מהממת, אני שמחה לראות שאת בטוב וחיובית :) נראה לי כדאי שתעשי את הבדיקה רק כדי לדעת בוודאות :) אצלי... האמת.. כבר נמאס לי מהחגים חחחח משעמם.... בא לי כבר לחזור לשיגרה :) נשיקות אהובה, מתי את מתחילה שוב לנסות? חודש הבא?

• את חייבת לעשות בטא, כמו שאת יודעת אני גם עברתי גרידה ובדקתי כל שבוע כמעט עד שהיא הגיעה ל5 ואחרי זה כבר רופא אמר לי שאין צורך יותר לבדוק . החג עובר נחמד(חבל שעובר ) ,קצת עצובה בגלל הכישלון של הזרעה ,אבל מחר תור לרופא נראה מה יהיה המשך טיפול שלי
  • טוב שכנעתן אותי אני אעשה מחר :-) כמה אכלתי החג הזה אוי לי אני 10 קילו מעבר למותר!! לפי בקשתו של הרופא אני צריכה לחכות עוד חודש אבל חוששני שאני לא אקשיב לרופא לגביי החודש הזה הזמן הזה יקר מפז!!! מרגו כמה זמן אחרי הגרידה התאפסה לך הבטא? אם קיבלתי מחזור זה אומר מן הסתם שהתאפס לא??

• תראי עברתי גרידה ב5.12 וב6.1 קיבלתי כבר וסת. אני לא זוכרת את אמת לאחר כמה זמן התאפסה בטא .תמיד עדיף לבדוק ליתר ביטחון. כמה זמן כבר עבר מהגרידה? לגבי בקשתו של רופא אצלי היה כהה חודש השתמשנו באמצעי מניעה ואחר כך חזרנו שוב לנסיונות תקשיבי לרופא , תני לגוף שלך להשתקם , לא צריך למהר . יש רופאים שממליצים 3 חודשים לא לנסות להכנס להריון לאחר גרידה .

/]
  • מתוקה אחת. איזה כייף שחשבת עליי.
    תודה!

שיהיו לכולנו ימים שמחים ומאושרים. ומלאים בבשורות טובות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה