מה עוד אפשר לנסות? תעזרו לי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל דבר הוא פולט!!!
    מטרנה- פולט
    מטרנה אקסטרה קר- פולט
    חלב אם- פולט
    אינפמיל- פולט!!!!!
    מיסכן שלי מתי זה יגמר??? ואיך???

14 תגובות
עמוד 1
  • לגשת לרופא
    לבדוק דברים יכול להיות שיש סיבה שהילד פולט , בשביל זה יש רופאים לבדוק

• הרופא המליץ על אינפמיל
  • תתני צ'אנס לאינפמיל, אחרי שבועיים יכולים לבדוק משהו אחר, עד אז ימשיכו להגיד אינפמיל, אפשר לבדוק אופציה של תרופות.

את יכולה לנסות לפנות לרופא גסטרו, בעיקרון הם הכתובת לבעיה כזו אחרי שרופאי הילדים לא מסתדרים.

• מאמי זה יעבור עם הזמן...
    עדי שלי היה מקיא כמויות אדירות, אפילו לא פולט
    וזה עבר לקראת גיל שנה...
    זה לא נעים בכלל אבל אין הרבה מה לעשות עדיף לא לערב תרופות כי זה משהו שעובר עם הזמן בוודאות...
    כל עוד הוא עולה יפה במשקל כמובן...

• היי,
    הרופא נתן לך אינפאמיל אחרי בדיקה או שסתם ככה המליץ?
    לאוראל הגדולה שלי היה ריפלוקס עוד בבי"ח גילו לה את זה אחרי הלידה בבדיקה אז מראש נתנו אינפאמיל והיא הייתה עדיין פולטת גם עם האינפאמיל, אבל פחות.
    השאלה אם זה פליטות חזקות ומרובות או בכלל הקאה בקשת?

לתהל הקטנה שלי גם בגיל חודש וחצי בערך התחילו פליטות גם חשבנו ריפלוקס נתנו אינפאמיל לא עזר עד שיום אחד הפליטות הפכו להקאות ממש ובלי הפסקה הלכנו למיון ושם עשו לה אולטרסאונד וראו שיש לה חסימה בקיבה ובגיל חודשיים עברה ניתוח... לא רוצה להפחיד אותך ולא אומרת שזה המקרה אבל צריך לבדוק הכל. ואגב מה שהיה לה נקרא פילוריק סטינוזיס ויש את זה לרוב לבנים יותר מלבנות....
  • נוטראמיגן.
    אולי יש לו רגישות לחלב.
    ולעבור למוצקים כמה שיותר מהר, בהתחשב בגיל.
    לקראת גיל חצי שנה זה עובר
  • בגלל שהרופא המליצה וזה לא עוזר אז חוזרים , מבררים עושים ובודקים.
    שיעבור כמה שיותר מהר

• יכול להיות שיש לו גם רגישות לחלב, כדאי לבדוק...

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • פליטות מרובות וגדולות חלקן נוזליות וחלקן כמו קוט׳ג
    מידי פעם הקאות בקשת, נראה כאילו הוא מוציא את כל מה שאכל..
    קיבלנו זנטק אבל הפסקתי אחרי יומיים כי יש לו טעם נורא
  • סורי, אבל אז מה אם יש לו טעם נורא? זה תרופה
  • אבל גם אותה הוא פלט

• בדר"כ שיש ריפלוקס האינפמיל אמור לעזור
    יש מצבים חריגים יותר של ריפלוקס עקשן יותר שאולי צריך לטפל תרופתי
    אני מציעה לך לגשת לרופא ולהתייעץ
    בהצלחה
  • הוא עולה במשקל? כי אם כן אין מה להתרגש...
    הבת שלי היתה פולטת כמויות... לא הבנתי איך בכלל עלתה במשקל אבל עלתה יפה ברוך השם. לכן (גם בהמלצת הרופא) לא טיפלתי בזה בכלל. המשכתי להניק והיא המשיכה לפלוט עם הזמן זה משתפר ובסוף עובר (לקראת גיל שנה כבר לא היה בכלל). הבאסה היחידה זה הכביסות אבל חיים עם זה....
  • אם רופא קובע שזה לא בעייה רפואית ולא רפלוקס רק לתת לזמן לעשות את שלו ויעבור. אצלי גם שקד וגם יהב היו פולטים כמויות וגם לפעמים ממש קוטג' כמו שאת מתארת.
    תנסי לעשות לו הפסקה כל כמה זמן לגרעפס ולחלק את האוכל ולגבי תרופות תתני ממש טיפה במזרק כמובן גם לחלק עמ שלא ייפלוט ולדעתי גם אם נראה לך שהוא פלט את התרופה הרי משהו ממנה בודאות נספג הוא פולט ישר אור אחרי זמן מסויים את התרופה?

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה