זוכרות אותי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי תקופה ארוכה מאחורי הקלעים, החלטתי לחזור לבמה
    תודה לענבר שגרמה לכך
    רוצה לספר ולשתף מה שעובר עלי כי אני יודעת שיש כאן בנות שמכירות אותי משכבר הימים והתמיכה כאן היא מדהימה ולכך אני זקוקה בגלל מצב נפשי לא פשוט
    אז הסיפור הוא כזה
    לצערי הרב בעלי נקלע לחובות בשוק אפור וכתוצאה מכך לא התאפשר לנו לשלם שכירות ולכן לפני חודש בערך פינו אותנו מהדירה בה התגוררנו.
    בהתחלה לא היה לנו לאן ללכת ופנינו להמון גורמים שלא יכלו לעזור
    לבסוף נאלצנו לפלג את המשפחה (להורים שלי ושלו דירת 3 חדרים, אצל ההורים שלו גרה גם אחותו) ואנו נמצאים כל הזמן בבתים שונים.
    המצב משפיע נפשית על כולנו, הילדים פגועים ולא מוצאים את עצמם בשום מקום.
    חברתי היקרה שרית (לא זוכרת את הכינוי שלה) פנתה אליכן בבקשת סיוע מאחורי גבי, באותם ימים הייתי ללא מחשב עסוקה באריזה ובחיפוש אחר מקום אחסון החפצים שלנו, בעקבות בקשת העזרה ענבר בטוב ליבה הציעה לבוא אליה לכמה ימים, לצערי השבתי בשלילה להצעתה, כי אז הרי מי היה מבצע את כל התהליך עבורי? ובדיוק באותם ימים החלו הלימודים. ואז החלו הלכלוכים. זה שהשבתי בשלילה הופך אותי לבן אדם רע? היא פנתה בצ'אט לחברתי היקרה שרית ורשמה דברים שהתביישתי בשמה. מיד ביקשתי משרית לחסום אותה בפייסבוק וגם אני עשיתי זאת ובמקביל ביקשנו מהדס למחוק את השרשור בפורום. חבל שלא העתקי אז את המילים המכאיבות. וכל זאת מבחורה שעוברת חוויה לא פשוטה בעצמה. אז מאיפה הזכות לבוא ולשפוט אנשים שהיא לא מכירה??? תגידו לי אתן.
    בטח יצא קצת מבלבל כי אני כ"כ פגועה. לא ביקשתי להגיע למצב הזה ובטח לא שישפטו אותי על כך ועוד מי שלא מכירה אותי.
    יעידו עלי בנות שמכירות אותי שנים על גבי שנים.
    מקווה שתבינו אותי
    ונכנסתי בשם משתמש חדש כי שכחתי את הסיסמא שלי ויפעת עזרה לי לאפס. תודה.

36 תגובות
עמוד 1
  • אלגרה את אמיתית ומקסימה!!!!!!!!
    בלי סיפורים ותיאורים מיותרים כתבת את מה שהיה לך!!!
    אני מעריכה אותך על כך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!!!

• מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מאמיייייי

• לא מזמן היתה תוכנית בטלויזיה..על השוק האפור.ומה זה עושה לאנשים מצטערת לשמוע מאמי שזה מה שחוויתם
    הלוואי ועכשיו בשנה החדשה הכל יסתדר כמו שצריך
  • שהשנה הזו תסתדר על הצד הטוב ביותר
  • תודה בנות

• עזבי ענבר, הספיק לי
    ועכשיו עם כל התמיכה שאני מקבלת מחברות הכל מובן לי
    מה שהיה היה
    שתקתי עד עכשיו ולא דיברתי... עד שקראתי שביקשת שלא ישפטו אותך, אם ככה איזו זכות יש לך לשפוט אחרים?
    ובטח לא תביני, נו טוב
    אני מקבלת הכל באהבה
    אומרים שהקב"ה לא מציב בפנינו מכשולים שלא נוכל לעמוד בהם
    הכל טוב
    ברוך השם
    כמו שכולן כאן אומרות שיש לי משפחה לתפארת ואני גאה בכך
    והכל יהיה טוב בסופו של דבר
    שהילדים שלי יהיו לי בריאים וזה מה שבאמת חשוב

• בטח גם את השרשור הזה ינעלו
    רק בנות אומרות את דעתן ישר בוחרים כאן צד
    ויעידו הבנות שהגיבו בשרשורים הקודמים

• בהצלחה
    מקווה שתצילחו לעלות ולהתקדם

• אלגרוש יקירתי!
    מקווה שהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר!
    ולגבייך... לאורך שנות הכרותנו למדתי להכיר בך צדדים
    נפלאים של חברות טובה עזרה הדדית טוב לך ואישיות
    נעימה... אני יודעת מי את... שום דבר לא ישנה את דעתי עליך!
    את מדהימה... ואני רוצה לראות שמישהו פה חושבת אחרת...

• אלגרה אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
    שתצאו מהמצב הזה במהרה

• מדובר על שרית הדר עזרא וכן דיברת איתה עלי, אל תכחישי
    או שאולי זו "חמותך" או מי שפרצה לך לפייסבוק והחליטה להטפל דווקא אלי

• בואי וארענן את זכרונך
    כתבת לה שהצעת לי לבוא אליך גם אם זה כרוך בכך שהילדים יפסידו בי"ס, אז מה זה לא סוף העולם ועוד הוספת שאני מבקשת כסף מהבנות כאן
    זוכרת?

• נשמה שלי!!! כלכך הצטערתי לשמוע מה עובר עלייך!
    חבל לי שהתנתק הקשר הטוב והחם שהיה בינינו. בבקשה, דברי איתי לפייס או לנייד.

נשיקות לגוזלים, מחזיקה לך אצבעות!

ולגבי כל ה"ענן" האפור הזה מסביב - אני מכירה אותך, את אדם נפלא, חם, אוהב, חכם, והכי חשוב - ישר! ולא מעניין אותי מה יגידו אחרים. אני זכיתי להכיר אותך בסיטואציות שונות. אוהבת אותך!
  • בנות אולי די !!!!!!

אלגרה אני ועוד כמה בנות נשמח ואפילו מאוד נשמח
    לראות את ההתכתבות הזאת!!!
    בבקשה תעתיקי אותה לפה !!!!
    תצלמי את המסך ואז השד יצא מהקופסא !!!!!!

וחברות חג היום אם משעמם לכן
    לכו לנקות את הבית ...
    חלונות
    פאנלים
    לא חסר ....
  • הלוואי ויכולתי, הכל נמחק כאשר שרית ואני חסמנו את עינבר בפייסבוק בגלל שזה התדרדר ככה ואפילו ביקשנו מהדס למחוק גם את ההודעה בפורום כדי שזה לא יגיע למימדי ענק. אבל שרית מוכנה להעמיד פנים מולה.

• עינבר חבל מאוד שאת כזאת שקרנית "אלק" לא מכירה אותי הרי דיברנו הן כאן והן בפייס עד שחסמתי אותך חבל מאוד שאני גרה רחוק אחרת לא הייתה לי בעיה לעשות איתך העמדת פנים לניראה מה יהיה לך להגיד!!!
    אבל יש את בורא עולם שרואה את הכל .
    שיהיה לך חג שמח

• צר לי, אבל תבדקו שוב, התכתבות לא נמחקת אחרי שחוסמים אדם, ממש לא.

כל אחת יכולה לעשות ניסיון פרטי בפייסבוק שלה ולוודא את זה.

• תגידו בנות, מה הולך כאן???
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• רשמת אז בפורום שכולן יראו ואז פנית מאחורי הקלעים...
    בדיוק כמו שעשית עכשיו, כתבת לשרית מעל גבי הפורום אבל במקביל דאגת לשלוח לה הודעה בפייס ולכתוב לה מה את חושבת עליה...
    וכל זאת שאת בכלל לא מכירה אותה ומרשה לעצמך לדבר אליה כך.

• בנות מה קורה פה די מספיק שכל אחת תתעסק בעניינה ומי שרצתה לעזור אני מקוה שעשתה זאת מכל הלב וזהו לא צריך לדבר על זה
    שיהיה לשתיכן הרבה אושר בחיים ושנה הכי טובה שיש וחג שמח

• רחל את צודקת
    מי שרוצה לעזור לא אמור להתרברב על כך

• מריח כמו פיצול אישיות בחיי............
  • מרינה אין עלייך

• חחחחחחחחחחחחחחחחחח היום דיברתי עם חמותי שתחיה
    אמרתי לה אוי ואוי לך אם את פורצת לי לפייס
    אז היא שאלה...מה זה? חחחחחח חולה אליה

• מרינה , מאיפו את יועדת , אולי חמותה מתכנתת ומנהלת צוות את צוקרברג בכלל ?
    לא יועדת , זה כבר הפך לממש גנון התחשבנות הזאת .
    לפעמים יש לי הרגשה שאנשים מאבדים קשר לעולם האמתי וחיים רק באמצעות האינטרנט ...............
    עוד ניקודה אם פותחים שירשור אז מראש אפשר לדעת שיהו דעות לכאן ולכאן , בעד ונגד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלגרה יקירתי הצטערתי לשמוע על.מה שעובר עלייך ועל משפחתך.. מאחלת לך שתהיי חזקה ותעברו את זה
    את אישה מדהימה
    ]
  • היי בנות..
    הרי כבר אמרה כאן ריקי24 ש"האמת תצא לאור" אז תאמינו... פיקחו עינכן הגדילו ראש ואל תיתממו..
    לא "כל הנוצץ הוא זהב" ולא "כל הדומע הוא השוקע" ...
    זה ברור ושקוף שהיא משקרת ו"מרתקת" את הבנות כאן בסיפורי האומללות שלה..
    - "להציע עזרה" מתוך אינטרס זה לא סיוע..
    - "לצעוק המלך הוא עירום" כשכולכן רואות אותו לבוש זאת תחמנות..
    - והכי הכי אם כבר היא מתאמצת להוכיח בכל מני דרכים עד כמה היא דוברת אמת והאחרות משקרות.. אז אותי זה רק דירבן יותר ויותר לרצות לדעת מעט על עברה ומי היא באמת .. ואכן אחרי מאמץ מסויים הצלחתי..
    כנסו לפייסבוק של חמותה, תתרשמו בעצמכן אם היא באמת סבלה כל ה-5 שנים כמו שהיא סיפרה כאן..
    (יש שם תמונות רבות שמעידות הפוך ממה שהיא סיפרה)
    - תתחברו אל חמותה תשוחחו איתה אני בטוחה שתוקסמו ממנה בדיוק כמוני כי זאת אישה של אמת עם נתינה ללא תנאי.
    הרי אני עדה לכל מה שהיא סיפרה כאן כבר מהשנה הראשונה לנישואיה ודווקא לאחרונה זה הדליק אצלי "נורה אדומה" שלא הפסיקה להבהב לי לגבי כל מה שהיא מספרת כאן על התנהלות חייה וחיי ילדיה..
    "ארבעה ילדים" כפול "חמש שנות נישואים" זה "עשרים קילו של צרות" והשאלה המתבקשת.. איך היא סחבה "עשרים קילו על הגב" במשך חמש שנים..
    האם זה נשמע הגיוני..?
    ואת שרון שמש.. אני מחזירה אלייך את השאלות ששאלת כאן את מרינה.. "היא נראית מטופחת" ? "ילדיה לבושים במיטב האופנה" ? "היא לא נראית מוכה וילדיה לא נראים מוכים" ? "מניין לך את ראית" ?
    ובכן שרון שמש.. את ראית שהם לא ? ... אולי ראית את מה שהיא בחרה להראות לך (ולמי שזה עובד עליו) ...
    -ואת טלטול (מיטל בן פזי) לדברייך ראית מסמכים של בית משפט וראית מסמכים של המשטרה.. בהחלט שתראי את מה שרשום שם, כי את מה שהיא סיפרה החוקר רשם.. "הדף סובל הכל" ...
    ושוב מה שהוכח על פני השטח, שונה בהרבה מאד ממה שנמסר לחוקר.. כך אני לפחות התרשמתי וראיתי..
    הגדילו ראש בנות, אני אחת מכן.. אל "תתמנו את הראש בחול"
    הרי "יום כיפור" רק "עזב את גבולות ארצנו" כשהוא נושא על גבו את "שק הסליחות והתחנונים" ... לא די ? תחשבו על זה..
    אל תתנו למקרים כאלה לחזור על עצמם.. כבר היו כאן בנות אחת או שתיים שהסיפור שלהן התברר כלא נכון..
    חג שמח לכולן בריאות ותקינה ומצפון נקי !

נשמה טובה
  • היי בנות..
    הרי כבר אמרה כאן ריקי24 ש"האמת תצא לאור" אז תאמינו... פיקחו עינכן הגדילו ראש ואל תיתממו..
    לא "כל הנוצץ הוא זהב" ולא "כל הדומע הוא השוקע" ...
    זה ברור ושקוף שהיא משקרת ו"מרתקת" את הבנות כאן בסיפורי האומללות שלה..
    - "להציע עזרה" מתוך אינטרס זה לא סיוע..
    - "לצעוק המלך הוא עירום" כשכולכן רואות אותו לבוש זאת תחמנות..
    - והכי הכי אם כבר היא מתאמצת להוכיח בכל מני דרכים עד כמה היא דוברת אמת והאחרות משקרות.. אז אותי זה רק דירבן יותר ויותר לרצות לדעת מעט על עברה ומי היא באמת .. ואכן אחרי מאמץ מסויים הצלחתי..
    כנסו לפייסבוק של חמותה, תתרשמו בעצמכן אם היא באמת סבלה כל ה-5 שנים כמו שהיא סיפרה כאן..
    (יש שם תמונות רבות שמעידות הפוך ממה שהיא סיפרה)
    - תתחברו אל חמותה תשוחחו איתה אני בטוחה שתוקסמו ממנה בדיוק כמוני כי זאת אישה של אמת עם נתינה ללא תנאי.
    הרי אני עדה לכל מה שהיא סיפרה כאן כבר מהשנה הראשונה לנישואיה ודווקא לאחרונה זה הדליק אצלי "נורה אדומה" שלא הפסיקה להבהב לי לגבי כל מה שהיא מספרת כאן על התנהלות חייה וחיי ילדיה..
    "ארבעה ילדים" כפול "חמש שנות נישואים" זה "עשרים קילו של צרות" והשאלה המתבקשת.. איך היא סחבה "עשרים קילו על הגב" במשך חמש שנים..
    האם זה נשמע הגיוני..?
    ואת שרון שמש.. אני מחזירה אלייך את השאלות ששאלת כאן את מרינה.. "היא נראית מטופחת" ? "ילדיה לבושים במיטב האופנה" ? "היא לא נראית מוכה וילדיה לא נראים מוכים" ? "מניין לך את ראית" ?
    ובכן שרון שמש.. את ראית שהם לא ? ... אולי ראית את מה שהיא בחרה להראות לך (ולמי שזה עובד עליו) ...
    -ואת טלטול (מיטל בן פזי) לדברייך ראית מסמכים של בית משפט וראית מסמכים של המשטרה.. בהחלט שתראי את מה שרשום שם, כי את מה שהיא סיפרה החוקר רשם.. "הדף סובל הכל" ...
    ושוב מה שהוכח על פני השטח, שונה בהרבה מאד ממה שנמסר לחוקר.. כך אני לפחות התרשמתי וראיתי..
    הגדילו ראש בנות, אני אחת מכן.. אל "תתמנו את הראש בחול"
    הרי "יום כיפור" רק "עזב את גבולות ארצנו" כשהוא נושא על גבו את "שק הסליחות והתחנונים" ... לא די ? תחשבו על זה..
    אל תתנו למקרים כאלה לחזור על עצמם.. כבר היו כאן בנות אחת או שתיים שהסיפור שלהן התברר כלא נכון..
    חג שמח לכולן בריאות ותקינה ומצפון נקי !

נשמה טובה
  • או שיש לי ג'ט לג אחרי טיסה ולילה ללא שינה או שבאמת תגובה אחרונה לקשורה לאלגרה בכלל ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • תיקי בעקיפין זה כן קשור

• ובכן ריקי555,
    לא זכור לי שפניתי אלייך וביקשתי את התייחסותך המלומדת.
    הרשי לי לא לענות ולא להתייחס לתהיותייך (להישאר עם קצת תהיות ושאלות עוד לא הרג אף אחד...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • גברת ריקי היקרה! או ז׳קלין איך שנוח לך...
    אני יהיה הרבה יותר חכמה ויתעלם ממך ומעוד כמה בנות כאן..
    אבל רק אומר ואגיד שאת עושה נזק מאוד גדול לבן שלך עם כל הכניסות האלה שלך לכאן...
    אל תחשבי שזה שאת חסויה לא אומר שאי אפשר לדעת מי את.... המנהלות יודעות טוב מאוד וזה כמובן ממשיך הלאה לבית המשפט... !!

אגב... מיטל ראתה קצת יותר מסמכים מהחוקר...
    היא ראתה גם את העדות של דורון את הפרוטוקול , את מה שדורון אמר וכמובן את הפסק דין...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה