היי בנות..

הרי כבר אמרה כאן ריקי24 ש"האמת תצא לאור" אז תאמינו... פיקחו עינכן הגדילו ראש ואל תיתממו..
לא "כל הנוצץ הוא זהב" ולא "כל הדומע הוא השוקע" ...
זה ברור ושקוף שהיא משקרת ו"מרתקת" את הבנות כאן בסיפורי האומללות שלה..
- "להציע עזרה" מתוך אינטרס זה לא סיוע..
- "לצעוק המלך הוא עירום" כשכולכן רואות אותו לבוש זאת תחמנות..
- והכי הכי אם כבר היא מתאמצת להוכיח בכל מני דרכים עד כמה היא דוברת אמת והאחרות משקרות.. אז אותי זה רק דירבן יותר ויותר לרצות לדעת מעט על עברה ומי היא באמת .. ואכן אחרי מאמץ מסויים הצלחתי..
כנסו לפייסבוק של חמותה, תתרשמו בעצמכן אם היא באמת סבלה כל ה-5 שנים כמו שהיא סיפרה כאן..
(יש שם תמונות רבות שמעידות הפוך ממה שהיא סיפרה)
- תתחברו אל חמותה תשוחחו איתה אני בטוחה שתוקסמו ממנה בדיוק כמוני כי זאת אישה של אמת עם נתינה ללא תנאי.
הרי אני עדה לכל מה שהיא סיפרה כאן כבר מהשנה הראשונה לנישואיה ודווקא לאחרונה זה הדליק אצלי "נורה אדומה" שלא הפסיקה להבהב לי לגבי כל מה שהיא מספרת כאן על התנהלות חייה וחיי ילדיה..
"ארבעה ילדים" כפול "חמש שנות נישואים" זה "עשרים קילו של צרות" והשאלה המתבקשת.. איך היא סחבה "עשרים קילו על הגב" במשך חמש שנים..
האם זה נשמע הגיוני..?
ואת שרון שמש.. אני מחזירה אלייך את השאלות ששאלת כאן את מרינה.. "היא נראית מטופחת" ? "ילדיה לבושים במיטב האופנה" ? "היא לא נראית מוכה וילדיה לא נראים מוכים" ? "מניין לך את ראית" ?
ובכן שרון שמש.. את ראית שהם לא ? ... אולי ראית את מה שהיא בחרה להראות לך (ולמי שזה עובד עליו) ...
-ואת טלטול (מיטל בן פזי) לדברייך ראית מסמכים של בית משפט וראית מסמכים של המשטרה.. בהחלט שתראי את מה שרשום שם, כי את מה שהיא סיפרה החוקר רשם.. "הדף סובל הכל" ...
ושוב מה שהוכח על פני השטח, שונה בהרבה מאד ממה שנמסר לחוקר.. כך אני לפחות התרשמתי וראיתי..
הגדילו ראש בנות, אני אחת מכן.. אל "תתמנו את הראש בחול"
הרי "יום כיפור" רק "עזב את גבולות ארצנו" כשהוא נושא על גבו את "שק הסליחות והתחנונים" ... לא די ? תחשבו על זה..
אל תתנו למקרים כאלה לחזור על עצמם.. כבר היו כאן בנות אחת או שתיים שהסיפור שלהן התברר כלא נכון..
חג שמח לכולן

בריאות ותקינה ומצפון נקי !
נשמה טובה