ווסת והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני די חדשה כאן,
    הגעתי לפורום בעקבות הרבה שאלות, וכמעט ואת רוב התשובות ניתן למצוא בכל פינה בגוגל.
    אני מאד מוטרדת, ומבולבלת.
    אני לא מתכננת להכנס להריון (ראשון) כרגע, אבל אם בא, ברוך הבא.
    ולעניין הייעוץ.
    ב20 לאוגוסט קיבלתי מחזור, חודש שלם הייתי נתונה תחת לחצים כבדים (מחלת הסרטן של אבי איבד פרופורציות) נסיעות אין סוף בין צפון לדרום הארץ, ובצפייה מתוחה לקראת החגים. 4 ימים לפני המחזור הקאות ובחילות אין סוף, סחרחורות וריחופים לכל הכיוונים. הסיבה שלי היא כמובן שזה בא לי בעקבות לחץ (שמעולם לא היה לי לפני כן בצורה כזאת.)
    בכל אופן, הגיע 20 לספטמבר היה דימום וכאבי ווסת בדיוק כפי שאני מקבלת, שזה די חזק ואגרסיבי אצלי. אבל, הבחילות לא נעלמו, להיפך. לא היו לי את התוופעות הלוואי הקבועות של הווסת (לחץ במעיים ויציאות רכות) (סליחה על יתר הפתיחות). דימום הוסת אצלי הוא כ6 ימים כמו ברז מים קבוע!
    המחזור בא כ6 ימים אבל רק ביום וחצי הראשונים היה דימום אמיתי, השאר הרגיש כמו שאריות שבאות והולכות.
    הגיעו החגים ולא היה אכפת לי עכשיו, כל תשומת ליבי על אבי שימיו קרבים.

בחילות כל יום כמעט כל היום, אין יציאות שתואמות לבעיות מיעיים.

לי זה לא היגיוני,
    היריון?
    היתכן?
4 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה.....
    יש רק דרך אחת לבדוק.
    אי אפשר לדעת בלי בדיקת הריון, אפילו ביתית תספיק. כי הדימום שאת מתארת יכול להיות גם דימום של השרשה.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי מתוקה ברוכה הבאה, ממש צר לי לשמוע על מצבו של אביך. אני חושבת שכדאי שתעשי בדיקה כי זה יכול להיות לשניי הכוונים - את תחת לחץ נפשי גדול מאד שיכול לשבש את המחזור, והריון...תמיד יכול להיות. בהצלחה:)

• צר לי לשמוע על אביך.
    ממה שאת מתארת, נראה לי שזה לא דימום של השתרשות, אלא פשוט מחזור לא תקין שנובע מלחץ נפשי אדיר שבו את מצויה (ואיך לא?).
    מכל מקום, כדי להיות רגועה (לפחות בכל הקשור להריון) הבנות כבר המליצו בצדק לעשות בדיקת הריון ביתית.

• אני מודה לכם על התגובות הזריזות. עשיתי בדיקה ביתית התוצאה שלילית.
    שוחחתי עם אחות בטלפון והיא המליצה לי לקבל עזרה במרמ כולל קבלת עירוי כי אני לא מצליחה להכניס כלום לבטן גם לא מים (הבחילות וההקאות והכאבים בבטן לא השתנו)
    היא הסבירה לי שיכולים להתרחש תופעות כמו שיש לי בעקבות לחצים אינטנסיבים.

למרות שאבי כבר מצפה לשמוע שאני בהריון
    כבר נלחצתי שבנוסף לכל המצב, הריון לא צפוי יוסיף למצב לחוץ יותר..
    כי כבר אין לי כח לדאוג לעוד משהו, ועוד משהו שנמצא בתוכי.

תודה ושנה טובה!
    ליליאן

כלל בעלי החיים הסובלים בכדור הארץ מוכרחים להיות בראש סדר העדיפויות! כולל אלו שנמצאים אצלינו בצלחת!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה