היי בנות משהו מדאיג אותי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ביום שישי אמורה להתחיל להזריק מונוגון, עכשו באיזה אתר ראיתי שאיזה רופא ענה למישהי שלא מזריקים מונוגון בבטן אז לאן?אמאל'ה אני תמיד הזרקתי את כול הזריקות לבטן למקום אחר אין מצב שאני מזריקה לבד אני מתה מפחד..ותגידו לי עוד משהו זה הגיוני שבגלל החגים נתנו לי חודש שלם להזריק כול יום דקא?זה לא יפגע בי? תודה מראש לכול העונות..
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,להגיד לך שהזריקות לא יפגעו בך אני לא חושבת שאף אחת לא תרשום את זה,כי כולנו יודעות שלטווח הארוך זה יכול להיות יזיק ,גם אם תשאלי את הרופא הוא לא יתנער מאחריות לגביי הטווח הארוך ...
    ולגביי מיקום הזרקת הזריקות לי ידוע שמזריקים בבטן ,ואם יש הנחייה אחרת את תמיד יכולה לשאול את האחיות בקופת חולים /בית חולים שבה את מטופלת .
    ואם עברת מספר של טיפולים והזרקת לבטן ,משמע שזה הניב תוצאות שהביאו אותך למצב של שאיבה אז את יכולה להבין שזה אכן צריך להיות מוזרק לבטן .!
    בהצלחה
  • היי מאמי אני בפעם הראשונה בפרוטוקול עם מונוגון כול הטיפולים הקודמים (כולל את המוצלח עם בתי) היה עם גונאל..בגלל זה אני שואלת כי זה חדש לי לגמריי..והיום שאלתי אחות בקופת חולים שאליה אני שייכת והיא ענתה שאין לה מושג עם חייב בשריר או מותר בבטן ושאני ישאל בקופה אחרת..שאלתי את אותו הרופא שענה לאותה המישהי באיזה פורום ושם הוא ענה לי שעם מזריקים בבטן אז יהיו תופעות לואי אחרות ויהיה נפיחות ויותר יכאב והיעילות של התרופה יורדת בהזרקה לבטן.. אני מתחילה ביום שישי ולכן אני יזריק בבוקר כשהאחות נימצאת..מותר להזריק סמוך לדקא? ועוד משהו עם אני יזריק ביום שישי בבוקר ואז ביום שבת (אני ינסה לבד) בערב זה מותר חד פעמי? כי ימי שישי אין לי מאיפה למצוא אחות בערב..
  • 1. עדיף להזריק בשעה קבועה
    2.מצרפת לך הוראות להזרקת מונגון:
    http://www.ferring.co.il/images/upImg/12472008000085802.pdf
    בכל מקרה עדיף לשאול את כל השאלות את הרופא המטפל.
    3. הזרקת דקפפטיל יכולה לבוא עם כל זריקה אחרת שקיבלת, זה בסדר
    4. דקפפטיל אפישר לקחת גם חודש ימים, לא פוגע בטיפול,
    הגוף לא פועל גם ככה באופן טיבעי...אלא מלאכותי בגלל ההורמונים.
    5. להירגע יהיה בסדר....לכי לפי ההוראות
    6. המון בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי אשכולית תודה על הקובץ אבל הוא לא נפתח לי..אני בדרכי כרגע לנסות להזריק לבד כי אמרו לי שצריך להזריק ב 16-17 בערב..ואני מזריקה בסוף לבטן האחות אמרה שזה אפשרי..אז שיהיה לכולנו בהצלחה..
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אנדריישלי

אני ביום שישי אמורה להתחיל להזריק מונוגון, עכשו באיזה אתר ראיתי שאיזה רופא ענה למישהי שלא מזריקים מונוגון בבטן אז לאן?אמאל'ה אני תמיד הזרקתי את כול הזריקות לבטן למקום אחר אין מצב שאני מזריקה לבד אני מתה מפחד..ותגידו לי עוד משהו זה הגיוני שבגלל החגים נתנו לי חודש שלם להזריק כול יום דקא?זה לא יפגע בי? תודה מראש לכול העונות..

בנוגע להזרקת מונוגון לפי מה שידוע לי ניתן להזריק בבטן אבל רצוי מאוד בגלל הריכוז הגבוע של החומר להזריק בישבן
    אני מזריקה מונוגון הולכת כול יום למוקד שיזריקו לי - לא מתאכזרת לגוף שלי עם ריכוז גבוה באזור הבטן
    בנוגע לכמויות כל אחת והפרוטוקול שלה לדעתי את צריכה לישאול את הרופא המטפל
    שיהייה מון בהצלחה

ron
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה