שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי עם גלולות הרבה שנים והפסקתי לפני חודשיים ומאז קיבלתי פעם אחת מחזור והוא היה 4ימים. יום שבת היה לי סוג של הפרשות חומות וקצת דימום ואז במהלך היום הוא הפסיקואז חזר שוב ובבוקר המשיך ממש טיפונת ואתמול לא הגיי בכלך והיום היה ממש ממה ש טיפונתת הפרשות חומות.
    האם זה יכול להיות ההשתרשות? מתי כדאי לבדוק
11 תגובות
עמוד 1
  • מתי היה המחזור האחרון שלך? יכול להיות שזה השתרשות ויכול להיות שיבושים בגלל הפסקת הגלולות, אם את כבר באיחור אז את יכולה לבדוק למרות ששוב, יכול להיות שהתשובה לא תהיה וודאית, הכי בטוח - תעשי בדיקת דם, בהצלחה

• היה ב27.8 מתי כדאי לעשות את,הבדיקה
  • היה ב27.8 מתי כדאי לעשות את,הבדיקה
  • תעשי היום... מחר....

• עשיתי בדיקת הריון ביתית ולצערי יצאה שלילית.. אוף מבאס.. אז מה זה יכול להיות בגלל שימוש של שנים בגלולות למרות שהמחזור הראשון היה 4 ימין.
  • עשיתי בדיקת הריון ביתית ולצערי יצאה שלילית.. אוף מבאס.. אז מה זה יכול להיות בגלל שימוש של שנים בגלולות למרות שהמחזור הראשון היה 4 ימין.
  • ממי אל תתבאסי, קודם כל הבדיקות הביתיות לא כאלה אמינות, יכול להיות שיש הריון אבל אי אפשר לדעת מתי היה ביוץ בגלל שהמחזור לא סדיר, חכי עוד קצת או שתבקשי בדיקת דם:) בהצלחה

• תודה על העידוד..אני אחכה עוד.. אם זה לא הריון .. אז מקווה שהחודש הזה יבוא לטובה ... ושנשמע בשורות משמחות
    שיהיה לנו שבת שלום...
  • תודה על העידוד..אני אחכה עוד.. אם זה לא הריון .. אז מקווה שהחודש הזה יבוא לטובה ... ושנשמע בשורות משמחות
    שיהיה לנו שבת שלום...
  • שיהיה בהצלחה חמודה, תשמרי על אופטימיות, שיהיה סופש מהנה והמון בשורות טובות (-;

• כל הכבוד על האופטימיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה