היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, ראשית אני מצטערת שלא מגיבה כ"כ... עברתי כמה דברים בימים האחרונים, לא אלאה אתכן... (לא, את הלידה עדיין לא עברתי) שנית, קראתי את מה שהיה כאן - וננעל. מרינו'ש - קודם כל -
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
9 תגובות
עמוד 1
שרון את מלכה !!!! נמנעתי מלהגיב אבל יש אנשים .... טוב אני לא טובה בלכתוב אבל המבין יבין .... ותמיד אני אומרת חמלה אנשים חמלה !!!!!!!!!!!!!
שרוני אוהבת אותך המון!
שרון, את באמת מדהימה! יש המון מה ללמוד ממך...
כושר ההבעה בכתב שלך מפתיע אותי כל פעם מחדש! תודה שאת חלק מכאן! זכות גדולה! וזה באמת בלי קשר לכלום! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שרוני... אני בכלל נכנסתי לפורום הזה באותו יום לראות אם את או אורטל ילדתן לא יודעת איך הגעתי לאותו שירשור
ולעיניינו.....אגיד לך משהו מאוד פשוט...באותו שירשור שענבר פתחה יש את התגובה של מישהי אנונימית...לפי מה שענבר הציגה- זה דודה של בעלה..אז בואי נניח שזה מייצג את הצד של בעלה.. סליחה כן...אבל אני מאמינה לה אם תרצי לדעת למה...כדי לא לפתוח את זה כאן עוד פעם- אני אסביר לך מחוץ לפורום הזה
חג שמח וחופשה נעימה בנות !
מרינה
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
מקובל שרוני אבל מה הכוונה שלך "פוגעת"....מה בדיוק פוגע? זה שאני לא מאמינה לה? כן, יש מצב שזה פוגע כי זה בד"כ פוגע שלא מאמינים לך...במיוחד אם דרך התחילה יצאת מנקודת הנחה שתכף כולן יאמינו ..אבל מה לעשות אם לא כולם מאמינים? טבעו של אדם, כאשר מספרים לו סיפור כלשהו , לשקול כל "בעד ו- "נגד" ועפ"י זה לקבל את ההחלטה אם הוא מאמין לזה או לא....נכון? אז חלק מאמינים- חלק לא...מקובל הבעיה מתחילה כאשר מדובר על פורום אינטרנטי...של הרבה בנות שמכירות דיי הרבה זמן ומהוות סוג של אחווה בנות.... כאשר כל אחת מהמשתתפות לפעמים תומכת בשניה רק מתוך רצון לא לצאת "חריגה" כי זה בדיוק מה שקורה כאן....להאמין בעינים סגורות כדי לתמוך- זה לא תמיד רע...כאשר מדובר על אדם קרוב שאת מכירה הרבה זמן ולא רק על דפיי אינטרנט או פגישה אחת או שתיים בבית קפה... לדוגמא, אם חברה קרובה שלי תבוא אליי ותגיד שבעלה מרביץ לה- סביר להניח שאני מייד אאמין לה ללא צורך בבירורים נוספים.....אבל כאשר מדובר על מישהי שאני לא מכירה כל כך קרוב....אז להשלמת התמונה אני כן ארצה לשמוע את כל הצדדים במיוחד כאשר פתאום כן צץ לנו הזד ה,אחר" בדמות של חסויה
טוב..חפרתי...עזבו לכי כבר ללדת
שרוניייייייי
התשובה שלך לא מספקת אבל נדון בזה ביום אחר
היפוליטה יש לי הרבה מה לכתוב על התנהלות שלי בתור מנהלת וכל תגובה שלי אני חושבת 10 פעמיים לפני שאני מפרסמת כדי לא לפגוע בבחורה כזו או אחרת . ואני ממש שוקלות כל פעם אם כן לנעול או לא אני לא מוחקות !! אלא אם כן זה עבר ממש את גבול הטעם הטוב ! אז אפשר לקרוא ומי שעדיין לא אמרה את כל מה שיש לה להגיד מוזמנת לפתוח שירשור חדש ולהגיד את מה שהיא חושבת יש פה הרבה בנות שאני מעריכה ואוהבת לקרוא את התשובות שלהן ויש כאלה שפחות ותאמיני לי שאם הייתי עושה מה שאני רוצה היו פה בנות שלא היו זוכרות אפילו לתגובה אחת כי כל שירשור אני הייתי נועלת