היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מה היה לנו בסופ"ש הארוך? יום שיש סקירת מע' שנייה - פוסטי דומה בול לאמילי (55555 טפו טפו טפו).
יום שבת עשיתי מסיבת יומולדת לבעלולי - הגיעו 60 מוזמנים (חמסה חמסה חמסה). עבדתי מאד מאד קשה, יומיים לפני להכין את הכל ( 4 עוגות ואין ספור סלטים, בשר וכו) ואח"כ כמובן האירוח, ונקיון הבית. מזל שאמא שלי ואח שלי עם גיסתי היו אצלנו ועזרו לי עם הכל.
יום שני - מהבוגרים "נטשו" אותי עם הילדודים (2 שלי ו 2 אחיינים שלי) והלכו לעשות טיול טרקטורונים. אני עשיתי לילדים הפעלה, חפש את המטמון, תחרויות ועוד ( 2 בנים בני 4, ילדה בת 7.5 וכמובן אמילי הטורנדו). היה כיף אדיר. ובערב, אח שלי חטף את אוריקי אליו לכל חול המועד סוכות. שישחק עם הבני דודים שלו (אני עצובה, הוא חסר לי - אבל רגועה כי הוא מבסוט עד השמיים).
וכמובן שאני עובדת כל חול המועד וזהו....
חג שמח בנות
20 תגובות
עמוד 1
איזה יופי שיש לך ולאח שלך (החתיך
ליבי את משהו! נשמע שממש נהנתם! קודם כל שיהיה מזל טוב לבעלול, כל הכבוד לך על היוזמה וההשקעה
איזה יופי!
מזל טוב לבעלול!
מיצי מה זה "נחתי קצת"???? לא קיים בלקסיקון של אמא ל 2 קטנטנים שעובדת משרה מלאה ללא עזרה מההורים עם בעל שחוזר הביתה אחרי 7 בערב.
ובקיצר, במילים של המשפט הפולני ביותר, ננוח כבר בקבר. חחחחחחחחחחח
או..... יש לי קוצים בתחת. כשיש אורחים לא יכולה לנוח
ואוו ממש הספק יפה. שיהיה במזל טוב לבעל וכל הכבוד לך על ההשקעה- אני עצלנית בכל הקשור לאירוחים. שתמיד תהיו עסוקים בפעילויות שכאלה והמשך חג שמח!
חחח סיון... בעלול סוף סוף נהנה מזה. סוף סוף אני מחבקת אותו בלילה ולא את הדיקטטור המושלם שלי... הוא לא ייתן לי לנסוע עד למרכז, עד שיש לו כמה ימים של "יחס". חחחחח
שיקח את הבייבי סנס של אמילי למה אני לא הייתי סומכת עלייך
חחחחח סיון. את קלטת אותי מהר!!! הבעיה היחידה שלאמילי אין בייביסנס
או איך את עושה את כל זה בקלי קלות??? זה לא ייאמן!!!
שיירבו נשים כמוך
ליבי יא מדהימה שכמוך !!!!!!!! כמה קלילות יש בך , תאמיני לי ללמוד ממך מאמי
ליבי מזל טוב לבעלך ומאמי וואי מבינה אותך גם לי בטח היה קשה אם אלין היתה נוסעת אבל אנחנו צריכות ללמוד לשחרר תראי איזה כיף הוא עושה
סופר מאמא אתתתתת
ליבי, תזהרי מיותר מדי ״יחס״ עם בעלך שלא תכנסי להריון שוב;)
כל הכבוד לך סופר מאמא
ברור שהוא נהנה!!! אני סתם נקרעת עלייך קצת כי את מזכירה לי טיפה את עצמי... מה לעשות, מסתבר שלא הבנו לחלוטין את העניין שהרופא ניתק את חבל הטבור
מזל טוב לבעלול וכל הכבוד לך מאמי בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
תודה בנות. ככה אני משתדלת לזרום (ואם לא היתי זורמת איך היתי נכנסת להריון 3 פעמים ברציפות).... חחחחח וגם תמיד משתדלת לראות את החצי כוס המלאה, החיים נראים הרבה יותר טוב ככה. בעלולי בהלחט נהנה מיחס מועדף בגלל היעדרות של המאהב שלי. לפחות הוא קיבל היום מכות על הבוקר (ב 4:30 ליתר הדיוק) מהנסיכה הקטנה / טורנדו / אמילי. חחחחחח