שאלת כמויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פיצקה אוכלת כל ארוחה (שהיא לא מציצים) 180 מ"ל
    בסביבות 11-12 אני נותנת לה ירקות
    התחלנו בהדרגה כף... 2... 3... ומשלימה עם מטרנה כי עדיין רעבה
    והיום אוכלת כמעט כוס מלאה
    היום למשל אכלה 180 ירקות
    נתתי גם מים אחרי האוכל
    יותר שיחקה איתם אבל לפחות לא ירקה את זה עלי

6 תגובות
עמוד 1
  • מה פתאום להגביל, לא מגבילים ילד, שיאכל לבריאות!
    יהיו ימים שלא תאכל כלום (שיניים למשל)
    כמה שהיא אוכלת זה ברכה

• אני גם חושבת כמו שירה

• תשלימי לה בטח
    ירקות זה לא כזה משביע
  • תודה בובות...
    ההורים שלי חפרו שצריך מרווח או לא להשלים.... וזה קצת בלבל אותי...
    שירה- תתחדשי על החתימה מאמי!!

• אני אסביר לך משהו, זה בא להם בגלים...
    יש תקופות שהם יכולים לאכול יפה בלי עין הרע, ויש תקופות שהם עושים קונצים להכניס כפית לפה.
    כל עוד היא אוכלת, מעולה! נצלי את ההזדמנות לספק לה את כל הויטמינים והבריאות שיש.
    זה כמחסה לימים שלא תאכל מי יודע מה...

ואל תשכחי לומר חמסה חמסה 555

• ההורים שלך צודקים, אבל יש פה חוסר הבנה בזה שהירקות המסכנים שלה עכשיו זה לא מנה! זה לא ארוחת צהריים שלמה ומשביעה עם כל אבות המזון!

עכשיו ארוחת הצהריים שלה זה ירקות+השלמת מטרנה(כמה שהיא רוצה) - זה המנה שלה. זה הארוחה שלה. ירקות פלוס המטרנה.

אחכ כשיהיה לה מרק ירקות עם בשר, לחם, קטניות בלה בלה בלה היא לבד תוותר על המטרנה.
    בגדול היא יכולה לוותר לפני, תלוי בשובע שלה שצריך לזרום איתו.
    אבל כרגע היא מסיימת את ארוחת הצהריים שלה במטרנה, ומשם תעשי מרווח לארוחה הבאה כמו שצריך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה