הבן שלי בן 9 חודשים והתחיל לאחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• לקום בלילה (מגיל חודשיים הוא לא מתעורר בלילה) לבכות ולא נרגע עד שאני מביאה לו אוכל..יצאו לו גם 2 שיניים אז יכול להיות שזו הסיבה אבל אני מפחדת שהוא מפתח הרגל כזה לקום כי הוא יודע שמחכה לו אוכל,כבר חודש שזה ככה. מה לעשות? לתת לו לבכות? להרים אותו ולהרגיע? (מפחדת שהוא גם יתרגל להרדם רק בידיים ועם אוכל)
3 תגובות
עמוד 1
  • אצלי יהב בן שנה ועדיין אוכל בלילה ולא נרגע עד שאוכל את הבקבוק ותוך עשר דקות הוא ישן אז זה סופר קשה לי לקום בלילות אבל אני זורמת איתו.
    יכול להיות שהוא גדל והצורך שלו באוכל יותר גדול והוא מרגיש רעב.
    תנסי מים, או להרים לרגע לחבק ומיד להחזיק למיטה ואם לא עוזר אולי להגדיל לו את ארוחת הערב ולתת לו דייסה שיותר תמלא ותשביע אותו ואולי ככה הוא לא יקום

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • האמת שאצלי הם היו קמים בחילה עד גיל מאוחר...
    אבל אני בגיח הזה עוד נתתי בקבוק, ואת יכולה לדלל לו את האוכל לאט לאט ואז הוא כבר לא ירצה לקום בלילה..
    ויכול חהיות שהשיניים מציקות לו בלילה, ניסית לתת לו מוצץ ולהיות קצת לידו?

• יכול להיות שהוא זקוק ליותר אוכל בשעות הערב...
    הוא גדל ומוציא יותר אנרגיה וצריך יותר מזון והחורף שמתקרב גם "מבקש" את שלו, סוג של "הכן גופך לחורף".....
    נסי לתת לו יותר ארוחות אחה"צ (פרי/מעדן/חטיף) ואת הארוחה האחרונה די סמוך לשעת השינה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה