היי חברות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא לי17.5 משמע שזה שלילי התאפס לי אני ממש שמחה !!! קיבלתי ב27 מחזור וב28 התחיל ממש דימום מי מתנדבת לעשות לי חישוב מתי להתחיל לעבוד?

10 תגובות
עמוד 1
  • ממשאני יודעת 5 זה שלילי
  • הלואי חחח אצלנו בלאומית חיובי זה מעל 25

• באמת? מוזר אף פעם שמעתי דבר כזה, טוב אם אמרו לך שזה שלילי אז טוב ,החלטת לא לחכות עוד חודש?
  • בהצלחה מותק!!!!!
    מאחלת לך עוד החודש לראות 2 פסים מהממים

• ???? ??? ?????? ??? ?? ????? ? 9 ?????...?? ??? ???? ???? :) ?????? ????

• יסמינוש התגובה שלך בסימני שאלההה
    אמממ מרגו אני לא מחכה מה שצריך לקרות קורה.. עזבי גם מבלי להיות בהריון ומבלי לעשות שום דבר מזיק שיכול היה לגרום להפלה היא קרתה ... יש אלוהים והוא יעזור לכולנווווווווווווווו
  • ברור מאמי אני מסכימה איתך ב100 אחוז מה שכתוב קורה . בהצלחה יקירתי ובשורות טובות
  • חמודית מאחלת לך המון בהצלחה!!!!!
  • תודה מורנוששששש
  • מאמי, 17.5 זה לא בדיוק שלילי... אצלי היה 8 וזה נחשב חיובי. אמנם לא גבוהה במיוחד, אבל חיובי.
    שלילי זה כשיש לך סימן של- 5< או פחות מ-2, משהו כזה.
    כי.. 17 נשמע לי קצת גבוהה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה