בנות עידכון . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות יקרות , הייתי אצל רופא , קצת הרגיע אותי , אמר לי לא תמיד הזרעה ראשונה מצליחה . אז הנה שוב מתחילה עם איקאקלומין (פעמיים ביום ) ולחזור אליו למעקב זקיקים . למורני תמיכה לאחר ביוץ שוב לא קיבלתי (איזה רופא עקשן ),הוא אומר לי את לא צריכה תמיכה אוףףףףףףףףףףףף טוב מי אני שאתווכח . טוב נקווה לבשורות טובות.
18 תגובות
עמוד 1
  • מרגוששש מתוקה!!!!!!
    אני כל כךך ומכול הלב מאחלת לך שזו הזרעה אחרונה אחרונה אחרונה ודייייי!!!
    סתם עצה ממני תנסי לשלב בזה דיקור סיני .. זה מעולה לגוף ..
    ולגבי תמיכה כנראה שההורמון הזה אצלך עובד תקין .. ברוך השם שאת לא צריכה את התמיכה הזו זה מציק
  • תודה רבה מאמי שלי , גם לך אני מאחלת המון הצלחה בהזרעה שתהיה הזרעה ראשונה ואחרונה. סיימת כבר אם איקאקלומין ? אני היום התחלתי , מורן רציתי לשאול אותך שאלה , בגלל שהייתי אצל רופא בצהריים יצא שהכדור ראשון שתיתי בשעה 14:00 אז מתי לשתות את השני ? אני יודעת שצריך בוקר וערב אבל היום יצא בוקר , יצא צהריים וערב.

/]
  • לא יצא בוקר

/]
  • לא מאמי אני ממש לא סיימתי את האיקקלומין רק היום התחלתי
    היום אני ביום ה 5 למחזור היום שתית בבוקר ואני שותה עוד אחד לקראת 22:00
    מאוד חשוב שיהיו שעות קבועות לכדור לא כדאי לשתות את הכדור נגיד יום אחד ב 7 בבוקר ויום אחד ב 10 בבוקר עדיף שהשעות שאת שותה יהיו קבועות..
    דוגמא אצלי קבוע 7:30 ו 22:00 ..
    ולגבי זה ששתית בצהריים .. לדעתי זה לא כזה נורא חד פעמי
    תישתי את הכדור השני לקראת 23:00 וככה תמשיכי כול ה 5 ימים
  • תודה רבה מתוקה שלי על הסברים איזו בחורה אכפתית את איזה לב זהב
  • מאמי שלי אוטוטו! עוד מעט את מקבלת את הבשורה הכי מדהימה שיש!
    תחזיקי מעמד

• מאמוש שיהיה המון בהצלחה החודש!!! מחזיקה לך אצבעות

• תודה רבה שירה וג'יסי יקרות .ג'יסי גם לך המון הצלחה החודש , שירוש המשך כייפי .
  • אחותי שום תמיכה הכל בסדר זה רק עניין של זמן והוא מאוד קצר עד שיהיה לך שני פסים ולא בבדיקת ביוץ מובן??? אוהבת

• תודה מלאת אהבה יקרה

• היי מרגו, גם אני התחלתי לקחת החודש איקקלומין ושאלתי את הרופא אם זה חשוב לקחת את הכדור בשעה ספציפית והוא אמר שאין לזה חשיבות, רק שיהיה פחות או יותר באותו הזמן (לדוגמא, רק בערב). שיהיה המון בהצלחה החודש

Boten
  • תודה לך סיני ,מאחלת לך המון הצלחה עם איקאקלומין , מורני יקירתי אני צריכה לחזור אליו ביום שלישי הבא (ביום ה12 לוסת ) גם את באותו יום ?

/]
  • איי כן גם אני בידיוק באותו יום
  • מורני איזה קטע

• בהצלחה מותק!
  • מרגולי, יקרה!!!

• תודה רבה אמילי היקרה מהפה שלך לאלוקים , וגם לך כמובן המון הצלחה וקליטה מהירה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה