מרינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה לחפור קצת.
    משהו לא ברור לי ממה שאת אומרת:
    אם היה לה כל כך טוב כסף מותגים, והילדים מתוקתקים (וכך באמת זה נראה) והמשפחה של הבעל תמכה ועזרה ופירגנה והצליחו לפרנס 4 תינוקות, והבעל חם ואוהב כמו שאמרו עליו, אז למה לעזאזל לעזוב את כל הטוב הזה?? למה לה לרדת ברמה ולבקש נדבות??
    אם היא אישה כזאת רעה שרק רוצה כסף ולסכסך בין חברות איך זה שהבעל לא עלה על זה בילד הראשוו והעיף אותה? למה הוא המשיך לעשות לה ילדים???
21 תגובות
עמוד 1
  • זאת כנראה שאלה לשרון שמש
    אני חוזרת ואומרת..אני ממש לא אמרתי שהיא משקרת ...אני רק אמרתי שלי הסיפור לא מסתדר זה הכל

אני לא אפרט כאן סיבות אפשריות ...לא נעים...אם תרצי אני אכתוב לך במייל/פייס
  • תראי, זה לא שאני רוצה לשמוע ריכולים על בנות הפורום, לא עד כדי כך משעמם לי, אבל אני כן רוצה לדעת מבחינה ״פילוסופית״ מה גרם לך ולעוד בנות (וגם לי די בהתחלה) לפקפק. תכל׳ס אני לא כל כך האמנתי בגלל שבאמת יש יצורים שממציאים סיפורים וכואב לי שיש בנות שמאמינות ועושות מאמץ אבל כאן מדובר על מישהי שמכירים אותה ושבאמת עזבה את הבית עם 4 ילדים והזמינה משטרה וכל זה אמיתי!
    אז מה המייל שלך?
  • יש לך פייס?
    ומה גרם לך להאמין אם בהתחלה לא האמנת? אם מותר לי לשאול
    שכנה שלי כאן כל יום מזמינה משטרה חחחח בעלה ממש אומלל ..מסכן כזה , כולו קטן כמו דקל שיכול לעוף ברוח...והיא 1.80 גם בגובה גם ברוחב חחחחחחחחח מאשימה אותו שהוא מרביץ לה רק בגלל שהוא לא קונה לה את מה שהיא מבקשת...כבר כל השכונה יודעת את זה חחחחחחחחח
  • מרינה

• אין לי פייס... מה אני צריכה שיפרצו לי אותו ? . אני שונאת להחשף...
    מה גרם לי להאמין? דווקא ה״נשמות הטובות״ שצצו.
    אם זה היה סיפור בדוי לא היה מי שיכנס לכתוב. למה שיכנסו בשם בדוי? הרבה פעמים שיש מישהי שמחליטה לעשות צעד אמיץ יש מי שילכלך עליה ואולי בגלל זה היא פחדה לעזוב אותו? דווקא ההשמצות האלה בעיקר גרמו לי להאמין.
    ועוד משהו, תראי, קינאתי בה על היכולת להביא 4 ילדים לטפח אותם כשאני צריכה לחשב כל שקל לפני שאני מביאה את השלישי. בכלל להצליח לגדל 4 תינוקות ביחד... ואז לעזוב הכל ולעשות את זה לבד? בלי עזרה ובלי כסף? עם איום של ״נשמות טובות״ שמנסים להרוס את שמה?
    יש לבעלי קרוב משפחה מחול עבריין שהוריו מיליארדרים והוא ״עלה״ לארץ וגר שכונה לידינו. התחתן והביא 2 ילדים. הוא אלכוהוליסט והשנה היא כבר קראה למשטרה פעמיים והוא היה במעצר והוא התקשר לבעלי לשחרר אותו. היא התקשרה למשטרה כי הוא הזניח את הילד בזמן שהיא הייתה בעבודה והוא אמור היה לשמור עליו. הוא השאיר אותו בכיסא אוכל והלך לישון אחרי ששתה כמה בקבוקים. הם עדיין ביחד והילדים איתם. אם במקרה של עינבר הרחיקו את הבעל סימן שיש דברים...המשטרה לצערינו לא ממהרת לעשות את זה. 
  • עוד משהו... לפעמים קוראים בעיתונים על אונס (בדרך כלל בקרב נוער) והאנס מאשים את האישה שהיא רצתה או התלבשה ככה וכו׳ והאמא של האנס אומרת שהבחורה ידועה כזונ--ה וכו׳
    כל זה מוכיח בעיני שדבר ראשון המקרה הזה אכן קרה!!
    למה זה קרה? זה לא משנה. זה קרה וזהו!
    בתגובה של כל הנשמות הטובות אף אחד לא הכחיש שהוא היכה אלא רק שעינבר לא יודעת מה זה באמת גבר אלים!!! אני הבנתי מהמשפט הזה: נכון הוא היכה אותך אבל בקטנה, את לא יודעת מה זה מכות אמיתיות...אולי היא הייתה צריכה לחכות עוד קצת... וזה בעיקר מה שגרם לי להאמין לה גם אם היא אישה רעה ומושחתת זה לא סיבה להכות. תעיף אותה מהבית ראשון!!!
  • סליחה שנדחפת,
    אבל אני חושבת שאם יש מישהי עם חשד סביר שמשהי כאן משקרת
    אז אולי כדאי ליידע את בנות הפורום או לפחות את המנהלות
    אחרת, זה ממש לא הוגן
    כי יש כאן בנות מדהימות שמאוד נכונות לעזור ולתת יד ואוזן קשבת..
    ובכלל זה ממש לא תורם לאוירה של הפורום...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל כל הכבוד
  • אורטל, ענבר היא זו שהחליטה להחשף
    ויתרה מזאת ההודעות האחרונות שלי יכולות להעיד על זה שאני בעצמי ייעצתי לה לשמור לטובתה על פרטיותה ובעיקר פרטיות ילדיה ולא לחשוף מידי פרטים ולא לספק לאף אחד תשובות..

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• mayanush17
    אולי את מכירה אותה אבל אותי לא
    ואת עושה כאן בדיוק מה שבנות אחרות עושות
    את חצופה לא פחות

• מעין ואורטל...לידיעתכן...מי שבוחר לשפוך את החיים שלו לאינטרנט- אמור לצפות לתגובות..גם טובות וגם לא טובות
    וההחלטה אמורה להיות בוגרת...לא תמיד מלטפים

ובגדול..זה פורום אינטרנטי, אתן כל הזמן שוכחות את זה....לא חייבים להכיר אנשים כדי להגיב...מגיבים לפי מה שרואים וקוראים... זה הקטע של אינטרנט
  • מרינה.. מאה לייקים מגיעים לך..
    פשוט הנאה לקרוא תגובות שלך..
    לוגיקה בריאה..כל תגובה שקולה ומחושבת ..
    הרציונל שלך גובר על הרגש את אמיתית וזה מדהים..
    אני מצדיעה לך !

ממני בחיוך..
  • מה נשמע ז׳קלין? את מפחדת להיחשף בשמך הפרטי? כל פעם פותחת כינוי חדש? את אמיצה בתור חסויה אהההה?!
    הגיע הזמן שבמקום להתעסק בדברים כאלה תתחילי לחנך את ילדייך ....
    אותי אף אחד לא ישבור !

• מתי אנשים ילמדו היפנימו יבינו שברגע שנכנסת לאינטרנט אתה כבר חשוף
    ואין לכן מושג באילו רמות... חלאס עם הפלצנות והילדותיות כל אחת תיקח
    אחריות למעשיה, אם מישהי רוצה לפרוש את חייה כאן שיבושם לה
    יש לכן הזכות לקרוא להגיב או להעביר ולשתוק.
    הבעיה היא שכולן צדיקות ואף פעם לא טועות ותמיד הען צודקות
    אז סבבה לזו או לאחרת עם הדעה שלה אבל השנייה צריכה לסתום ולכבד
    כבוד הדדי ! ביום שיכבדו כאן כל אחת את דעת האחרת יהיה אחרת
    אבל קשה לכן ! אל תסכימי אבל אל תשללי כי לאף אחד/ת אין זכות לשלול
    דעה של האחר/ת !

אינטרנט=הבחירה להיחשף מתחילה בכניסה הראשונית....
    שבת שלוש !
  • מיכל
  • מיכל את צודקת ב1000 אחוז .

http://www.holdthatpic.com/
  • מיכל...לייק
  • מיכי ומרינוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה