בנותתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיהיה לכולכן חגקשםח ובהצלחה לכל מי ש״מחכה״ שהמכשפה לא תבוא ולכל מי שמנסה!!! מצטערת שאני בקושי כאן אני פשוט ממשיכה לא להרגיש טוב :/ מקווה שיעבור מהר אני פשוט לא מתפקדת
10 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שתרגישי טוב ... אוהבות ומתגעגעות

• אוי, מיכלוש, מה יש לך מותק???
    אם זה בחילות- ניסית את הכדורים?? ג׳ינג׳ר? משהו?

• אמילי בחילות ובעיקר הקאות :/ בחיים לא הקאתי לפניי כן וכנראה שאני מקבלת את זה קשה ממש בלחץ ובוכה וכולי רועדת וחייבת שמישהו יעמוד ליידי ...אני מקווה שזה יעבור מהר ..אני שותה פראמין זה לפעמים עוזר ולפעמים לא עוזר בכלל ..במיון המליצו על זופרן אבל זה כדור מאוד יקר וחוץ מהעניין הכספי זה גם כדור עם כל מיניי הנחיות מיוחדות ולא בא לי על זה ..אני מקווה שיעבור כבר קשה לי אני סחוטה ועכשיו גם בלי עבודה (התפטרתי כי כבר 4 שבועות אני בבית ולא מסוגלת לצאת אפילו לא כדיי להתאוורר )ובעלי מסכן כבר פעמיים הרגשתי שהוא בוכה בלילה מאיך שאני נראית ומרגישה הוא אומר שהוא מרגיש שאין לו אישה..אני רוצה כבר לחזור לעצמי ולהנות מההריון הזה שכל כך חיכיתי לו
  • אוי מיכלי לא ידעתי שהמצב כזה נורא ..
    אין לי מה לומר חוץ מהמון המון בריאות שאני מאחלת לך
    שזה יעבור לך במהרה ותהני מכול רגע ורגע של ההריון
  • אוי, יקירתי...

• תודה רבה אתן מקסימות אין עליכן ! אני מקווה שאני מאלה שאחרי השליש הראשון יעבור להם ..כבר התאשפזתי 3 פעמים החודש בגלל התייבשות ..אין לי כוחות אני מאוד משתדלת לאכול לפחות ארוחה אחת נורמלית ביום כי אני ממש לא מצליחה לאכול יותר מזה ..ויש ימים שפשוט לא משנה מה אני מכניסה לפה אני מקיאה אפילו מסטיק..ואז מקירה ממש מעם ..זה בהחלט לא פשוט אבל איך בכלל אפשר להתלונן?אנחנו כל כך מייחלות לזה ..אז שיהיה מה שלא יהיה רק שיהיה תקין .מאחלת בהצלחה לכולכןןןןןןן
  • ואז מקיאה ממש מים *
  • מותק, תרגישי טוב.
    נחשוב עליך ונקווה שכל התחושות הרעות יעברו במהרה.
    לפעמים באמת לוקח זמן לגוף להתרגל. תנסי לחשוב על זה מכיוון אחר, הסימנים האלה לפחות מעידים על התפתחות של העובר שבתוכך.
    זה ממש הכנה להיות אמא - מוכנות לסבול, העיקר שהילד יהיה בטוח, בריא ושלם.

לשתות הרבה מים, לא לשכוח.
    אפילו אם מקיאה (בעיקר בגלל שאת מקיאה...).
    מקווה שזה יעבור כמו מטה קסם בסוף השליש הראשון
  • מאמי ניסית לימון?
    מים קרים עם טיפות לימון?
    קרקרים יבשים?
    קרטיבים?
    סוכריות מציצה?

• שירה תודה רבה ,ניסיתי את כל אלה וזה לא ממש עזר ..אני עוד שבוע ויומיים יהיה שבוע 12 ואז אני מקווה שזה לפחות יפחת אם לא יעבור לגמריי :/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה