היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יום 28 למחזור בדיקת ביוץ עדיין שלילית מתחילה להתאכזב ולחשוב שזה כבר לא יגיע אוף!
8 תגובות
עמוד 1
ממוש לא להתייאש! אני לא זוכרת - עשית כבר פרופיל הורמונלי?
ממש לא להתייאש להיפך אולי זאת הסיבה שתקעה אותך עד עכשיו??!? להמשיך לבדוק
היי הילולה
אם היום את ביום ה 28 לדעתי החודש את כבר לא תזהיי ביוץ.. אבל תזכרי שיש חודשיים שהם ללא ביוץ או שפשוט עשית את הבדיקות לא נכון .. אולי שתית יותר מידי לפני הבדיקה (מה שיכול לשבש את התשובה של הבדיקה ) ולפעמים הבדיקות האלו בכלל לא אמינות .. בגלל זה תמיד במקביל עושים יום כן יום לא אני מכירה המון בנות שניסו עם ערכות ביוץ, שבאותו חודש שהם ניקלטו הערכת ביוץ הראתה שלילי אז קחי הכול בעירבון מוגבל
הילוש אני ממליצה לך על מעקב זקיקים.וכמו שמורן אמרה לך יש חודשים גם ללא ביוץ.
/]
אצלי הערכות הראו שלילי ובחודש הזה נקלטתי ..אי אפשר לדעת מאמי . מחזיקה לך אצבעות
היי חמודות תודה על העידוד לא עשיתי מעקב זקיקים וגם לא פרופיל הורמונלי..אגש לרופא בזמן הקרוב יהיה בסדר
בוקר אור
בנות אתן יודעות שלפני 4 חודשים היה לי הפרש של 52 יום בין מחזור אחד לשני זאת אומרת שהביוץ התרחש בערך רק ביום ה 38 . אולי יש עוד סיכוי שאזהה החודש ביוץ? היום אני ביום ה 29 לוסת .. הכל יכול להיות. אמשיך לבדוק עד שיגמרו לי המקלוני בדיקטת ביוץ נשארו לי עוד 10 או 11