הפרשות חומות מרובות בשבוע חמש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור אחרון 28.8.2012, ולאחר מעקב זקיקים נצפה ביוץ ביום 12.9.2012 למחרת בדיקת פרוגרסטרון אשר הראתה 4.5 בלבד אך הרופא אמר שלפי מה שהוא ראה היה ביוץ ונקווה לטוב.
    כעבור שמונה ימים כמו בכל חודש בזמן האחרון התחילו לי הפרשות חומות מרובות וכבר הייתי בטוחה שזה הפרשות המקדימות את המחזור, והרופא נתן לי זריקות פרוגרסטרון לחודש הבא מאחר והוא לא בארץ החודש.
    בסופו של דבר המחזור לא התחזק וההפרשות הפסיקו לגמרי ולאחר בדיקת הריון התברר שאני בהריון. ביום חמישי בטא 254
    ביום שישי התחילו לי שוב שוב הפרשות חומות מעטות וטיפה דמיות ובבדיקה בבית חולים בטא הייתה כבר 580.
    ביום ראשון שוב נבדקתי וראו תחילה של שק הריון ככל הנראה אך ההפרשות לא פסקו. ביום שני ההפרשות הפכו להיות חומות כהות ופרוריות ושוב הלכתי למיון. התברר שאני מדממת מצוואר הרחם מאקטרופין שכדאי לבדוק בהמשך ההריון אבל לא דחוף , כמו כן נצפו שני ממצאים בגודל 4 מ"מ שיכולים להתאים לשני שקים.
    עכשיו שוב הופיעה ההפרשה הפכה חומה כהה וצמיגי.
    שאלתי היא:
    1. האם הדימום הצמיגי יכול מצוואר הרחם ולא מהרחם?
    2. למה אף רופא לא נותן לי פרוגרסטרון או לפחות בדיקת דם לבדוק שהוא תקין. אני נורא חוששת לאבד את ההריון הזה סתם כי לא נתנו לי תמיכה בזמן...
    המון תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יכול להיות או מהצוואר או מהרחם, רק בדיקה בעת הדימום עצמו יכולה להעיד בוודאות על מקור הדימום
    2. אבל את כן מקבלת פרוגסטרון..או שלא הבנתי נכון ?

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה