היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני תמיד מקבלת מחזור ב-1 בחודש. מאז שאני עם ההתקן (כבר 3 חודשים). כל המחזורים שהיו לי מאז ששמתי את ההתקן היו קשים (כמו בלי התקן) וארוכים ומלא דימומים כל הזמן. אז הדימומים הפסיקו. ולפני כמה ימים הופיע דימום ליום אחד ונפסק. זה כאילו המחזור? שהקדים?? מוזר.. אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקווה שזה לא משהו אחר!! מישהי עם התקן רוצה ויכולה להרגיע אותי?
12 תגובות
עמוד 1
לא מבינה רק רציתי להגיד שהתגעגתי
איזה התקן יש לך ? רגיל או עם הורמונים ?
עם הורמונים (מירנה)
רינתוש- געגועים בחזרה
אני גם ככה היה לי בהתחלה קודם היה לי חודש וחצי דימומים ואחרי זה היו לי שני מחזורים רגילים ואם הזמן פחות דימומים במחזורים. שאלתי את הרופא והוא אמר שיש לפעמים אפילו דימום שלא מרגישים אותו ורואים . אבל עם את רוצה להיות רגוע תגשי לרופא
לדעתי את יכולה להיות רגועה אני עם מירנה יותר משנתיים וגם לי יש דימום יום אחד וזהו.. אבל אם את לא שקטה תלכי לעשות אולטרא סאונד לראות שההתקן במקום בעלון אם אני לא טועה שרשום רק אם יש דימומים חזקים מהרגיל זה יכול להראות על בעיה
] ]
לי יש התקן רגיל קרה לי פעם אחת (לפני ההריון של אוריאן) שקרה לי מה שאת מתארת- אבל זה לא היה מה שאת חוששת... לא ברור למה זה קרה... ובקשר לזה שהמחזור עדיין רגיל זה מוזר אחותי עם מירנה בכלל לא מקבלת מחזור
תודה לעונות
גם אני עם מירנה בחודש הראשון לא הפסקתי לדמם ואח"כ בדיוק כמו שאת מתארת הרופא אמר שזה נורמלי
לא יודעת אין לי התקן, אבל סתם בא לי לשלוח
לחברה שלי היה התקן עם הורמונים היה לה מחזור של יום - יומיים כל חודש לפי התאור שלה היה מספיק לה מגינית אז אני מניחה שהכל בסדר ..
אם ממשיכים דימומים כבדים צריך לראות אם זה בכלל במקום לי זה היה בהתקן הראשון ששמתי והתברר שבכלל זה היה בצוואר חוץ מזה ממליצה על המירנה מצוינת אולי לוקחת קצת זמן לגוף להתרגל אבל זה מעולה