היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אתמול היה לי יום מתיש ומעייף - שבסופו - גברת עקשנית אחת - התהפכה בניגוד לרצונה למצג ראש [email protected]
img] פייס: ortal_hori
35 תגובות
עמוד 1
וואו! מגניב! עכשיו נחכה ללידה...
וווואאווווווו אורטל
איזה יופי שמחה לישמוע
עכשיו את מוכנה
וואו, איזה יופי!!! נראה לי שזה קרוב...!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
איזה כיף!!! שיהיה בשעה טובה ושיעבור בקלות אמן!!
] ]
איזה יופי
איזה יופי! חשבתי עלייך כל הזמן
יאאא איזה כיף!!! כבר דאגתי לך..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
יופי שהסתדר! שימשיך כך!! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה יופי שזה עבר בהצלחה ושזה לא היה ממש נורא
שמחה לשמוע שהפיצית הסכימה להתהפך, תרגישי טוב ולידה קלה בזמן!!!
כל הכבוד לה על ההיפוך
ושכחת להגיד שבזכות אחותך יהיו לך שם קומבינות"מיליון אנשים"יום שגרתי בח.לידה,עכשיו את מבינה מה אחותך עוברת כל משמרת? שיהיה בהצלוחה ואל תשכחי להודיע כשיתחילו צירים אולי לשם שינוי הפעם אני אוכל להגיע!? שימי לתנועות
אחלה בשורות
איזה תותחית את שמעתי שלא הכי נעים זה בלשון המעטה... די כואב העסק הזה של ההיפוך , לא?.... יקירה כמה כיף לשמוע שב"ה זה הצליח ושאת אחרי!!! מאחלת לך בקרוב לידה קלה מהירה וידיים מלאות בע"ה!!