היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, אשמח לקבל המלצה לרופא ליווי הריון באזור המרכז ( עדיפות לחולון ) שעובד עם הכללית. הבעיה הקיימת ברופא שלי היא הזמינות. אשמח לקבל המלצה על רופא מקצועי ואמין. תודות ויום נפלא
5 תגובות
עמוד 1
סוריי אני לא מהאזור שלך ולא מכירה שיהיה בהצלחה
אני עושה ליווי הריון בחולון ואני מפ"ת אבל אצל אחות לא ידעתי שצריך רופא. אחרי הבדיקות אני נכנסת לרופאה ובמקביל כל חודש ליווי.
אני גרה בחולון וממליצה בחום רב על דר' אבי כץ- המרפאה שלו נמצאת ברבינוביץ 58 בקניון דרגת . הא מומנחה לאולטרסאונד ויש לו מכונות חדישות. הסקירות שהוא מבצע מדוקדקות ביותר, הוא מסביר המון על כל מה שנראה שם וכמובן מוציא המון תמונות. שיהיה היריון קל ותקין.
תודה לילך, שאלה קטנה, האם דר אבי כץ מבצע סקירות בלבד או שמשמש גם כרופא נשים למעקב רגיל?
הוא משמש גם כרופא רגיל לכל המבוטחות של מאוחדת, לאומית וכללית. הזמנת התורים אליו היא דרך המוקד של קופת החולים והוא מקבל את המטופלות בקליניקה הפרטית שלו ברבינוביץ 58 (חוץ משל מאוחדת שמתקבלות במרפאה של מאוחדת הסמוכה לקליניקה שלו)..