היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יש פה מישהי שרק הניקה הנקה מלאה ואחרי כמה חודשיים התחילה בקבוק? אני רוצה לשמוע אך עושים את זה? תודה
8 תגובות
עמוד 1
אני הנקתי הנקה מלאה שלושה חודשים (את הבת הגדולה שלי) ואז עברתי מיד להזנה מלאה בבקבוק... בעיקרון מומלץ לעשות - ארוחה אחת בקבוק, ארוחה אחת הנקה, ככה יומיים, אחרי זה שתי ארוחות בקבוק, ארוחה הנקה, ואחרי יומיים שלוש ארוחות בקבוק, ארוחה הנקה, ואז אחרי יומיים להפסיק הנקה לחלוטין....
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
כמו שטלטול אמרה אני הנקתי 5 חודשים ואחכ בקבוקים... בין לבין שאבתי ולפעמים נתתי בבקבוק וככה הם התרגלו גם וגם לאט הפחתתי ארוחות של ציצי או שאיבה והחלק התמעט עד שפסק לחלוטין
מה המטרה שלך? להפסיק להניק או לשלב?
אני הנקתי מלא ובגיל 5 חודשים שילבתי פעם ביום בקבוק כי אני בעבודה. עשיתי ככה עם 2 ילדים.
היי אני מניקה כמעט 4 חודשים וצריכה עוד שלושה חודשיים רק לחזור לעבודה מתי להתחיל להרגיל לבקבוק ואיך?
את צריכה להתחיל מעכשיו, בהדרגה, כמו שטלטול אמרה.
קחי בחשבון שזה יהיה קשה.
אני את הקטנה לא הצלחתי להעביר לבקבוק בגיל חודשיים - היא לא היתה מוכנה בשום פנים (מצאתי את עצמי עד גיל שנתיים מניקה אותה...) [email protected]
img] פייס: ortal_hori
לדעתי עכשיו זה זמן אידאלי להתחיל להרגיל לבקבוק. אבל לא יותר מפעם ביום כדי שגם לא יתרגל לבקבוק ויסרב לינוק. בעייני מספיק פעם בכמה ימים... רק שיכיר את האופציה הזו. עדיף שמישהו אחר יתן לו. ופשוט נותנים. ארוחה אחת במקום להניק אוכל בקבוק. יש כל מיני דרכים לתת בקבוק לתינוק יונק כמו למשל בטמפ החדר ולהחזיק את הבקבוק מאונך יחסית. את יכולה לשאוב ולתת חלב שלך
אורטל הנקת עד גיל שנתיים אבל כשהיית בעבודה היא אכלה דברים אחרים... לא? מתי חזרת לעבוד? היא אכלה רק מוצקים כל הזמן הזה שלא היתה איתך?
טל היה סרבן בקבוקים. רצה רקקקק לינוק. אבל הוא עשה שביתת רעב (בגיל 5 חודשים) שבת שבת שבת ובסוף נשבר. אם הג'ינג'י שלי נשבר כולם יכולים
ניסיתי פעם בקבוק לא רצתה....בין לבין ארוחה(יניקה) צריך להביא שהיא רעבה? שלא תבכה?