מבולבלת וקצת מודאגת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה
    במסגרת כל השינויים שיואב מעביר אותי לרגל ארבעת החודשים הראשונים של חייו...

פתאום הוא לקח מוצץ (טפו טפו חמסה חמסה שום בצל וכל זה) אז אני סוגדת למוצץ והידד איזה כיף...

אממה, פתאום, הילד לא מרוכז לשנייה בהנקה אלא בלילה , במשך היום לא אוכל ציצי בכלל ונשאר רעב עד שאני מאכילה אותו בקבוק מטרנה שאותו הוא לוקח בכיפי כיף בולע את כולו ובריכוז. הוא גם ישן טוב יותר במשך היום עם המטרנה.

אני לא רוצה להפסיק להניק ומפחדת שיגמר לו החלב. מצד שני השתדלתי להניק אותו מהבוקר רק הנקה ולא בקבוק אבל הוא בוכה ורעב וחסר מנוחה עד שמקבל בקבוק.

למישהי קרה?
    עצות?
2 תגובות
עמוד 1
  • לאכול מציצי- עבודה
    לאכול מבקבוק- סתלבט
    הבאת לו פעם מבקבוק, הוא זכר כמה סבבה זה, ועכשיו יחכה לקבל אותו. כי מי אוהב לעבוד?
    טיפ שמישהי כתבה כאן לגבי זה כשמאכילים מבקבוק , מאכילים ככה שהפטמה מלאה בנוזל רק בחצי. ככה הוא כן יצטרך להתאמץ לשאוב את התוכן, וזה לא ינזל לו ישר לפה.
    והפטמה מלאה בחצי כשלא מרימים את הבקבוק, אלא כשהוא שוכב..

וזה ברור שממטרנה הוא ישן יותר זמן, כי היא מתעכלת יותר לאט, היא כבדה כזאת.
    כל התמלים כאלה.
    חלב אם הוא קל יותר לעיכול, מתעכל מהר, הכל שם זמין לגוף לא צריך לעכל שם הרבה, בגלל זה, זה משביע לזמן קצר יותר. זה בסדר, זה ככה זה.
    חוץ מלהשביח את החלב שלך עצמך (לנוח לשתות המון ולאכול אוכל חם ומבושל) שיהיה יותר שומני. אי אפשר לגרום לו להחזיק כמו מטרנה בקיבה.
  • מי יכולה לכתוב ולהסביר את זה יותר ברור כמו מיצי?
    מסכימה עם כל מילה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה