היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי מאתמול בערב שהשכבתי אותם לישון ( כל אחד בחדר אחר) שחר עשה רעש אז ביקשתי ממנו שקט, ודור מהחדר השני צועק שקט שקט שחר שקט
אומנם דניאלה כבר גדולה אבל......... לפני חודש אבד המוצץ שלה וזהו מאז גמולה סופית ולא מבקשת אותו שישי שהלך לאיבוד דניאלה אמרה לי שהמוצץ שלה הלך לארץ איבוד והיא רוצה שילך לילדה בשם פיצה
מיום ראשון כואבת לי הכתף כי מתחתי את השריר אז ליאבי כל רגע בא אלי אימא אני דוקטור בא ונותן לי נשיקה
חחחחחחחח
לפני כמה ימים בבוקר הגשתי לגאיה כוס מים לבקשתה היא עשתה לי פרצוף שמרים גבה ושאלה :אמא, את חדשה פה בבית הזה? שאלתי למה? אז מה עונה הגברת: כי אני שותה מים קרים עם ק ש י ת !!!!!!!!!!!!!!
לפני כמה ימים הבן שלי ניגש אלי ואומר לי את יפייפיה משוגעת. הסתכלתי עליו ככה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
השבוע ניתפס לי השריר בישבן ודיי כאב לי אז רואי שאל אותי אמא איפה כואב לך אמרתי לו בטוסיק אז הוא אומר לי מה הבעיה לכי לשירותים בטח יש לך קקי ..
נדב כשהוא רוצה לשכנע אותי אז הוא אומר לי "בבקשה אימוש , פליזים" (הכוונה כמובן ל-פליז באנגלית) יאיר עכשיו בשלב שהוא קורא לכל דבר בלשון נקבה זה בכלל מצחיק "מי קנה את השמפו הזאת ?" אברה קבבה= (אברה כדברה) חצ'ופן = חוצפן
יאיר הוא בכלל הבדרן של המשפחה , הוא עושה גם חיקויים של כולנו והוא סוג של תוכי . כל דבר שנדב עושה הוא מייד אחריו .
מתה על הפנינים האלה
טרי מהיום מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!