היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מסטימצקי רציתי לקנות ספרים לילדים (היה 1+1) לינאי קניתי את הזחל הרעב..שזה ספר שאני מאוד אוהבת להקריא ולא היה לנו לגאיה קניתי ספר חדש של רינת הופר..חדש דנדש...שנה עם שני התיישבתי על הרצפה בסטימצקי כהרגלי וקראתי..ממש התרגשתי איזו סופרת היא רינת הופר..מעריצה אותה...איזה דמיון, איזו שפה
אני ממש ממליצה על הספר...מחכה כבר להקריא אותו בערב ומי שפה..אשמח לשמוע על אילו ספרי ילדים אתן ממליצות שיהיו בכל מדף בבית?
13 תגובות
עמוד 1
"שנה עם שני" באמת מקסים, בגן של נועה הילדים יקבלו אותו כמתנת יומהולדת השנה.
יש לרינת הופר עוד ספר מקסים - "הגמד הגבוה/הענק הנמוך"
אני מאוד מאוד אוהבת את הספר "בית משותף" של דתיה בן דור, כל פעם שאני מקריאה אותו אני מתרגשת ועולות לי דמעות
יש כל כך הרבה ספרי ילדים שאני אוהבת: לקטנטנים כל ספרי השירה לדוגמא ח״נ ביאליק, ילן שטקליס ועוד. אני גם אוהבת את הספרים של לוין קיפניס למשל נרקיס מלך הביצה. ספר חדש של גרוסמן לילדים ״ חיבוק״ ממש ספר פילוסופיה. מי זה צמר ספר מאוד יפה של אשה שכתבה אותו ואיירה אותו באמצעות הפה. [url=http://www.freeglittergraphics.com]
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
אצלנו מככב עכשיו דירה להשכיר המיתוולוגי של לאה גולדברג. שחר בגיל שנתיים וחצי חרשה עליו וידעה אותו בע"פ...ועכשיו גם אורי מאוד אוהב. עוד ספר מוצלח של רינת הופר- אותיות במיץ שטויות.
עוד ספר שאני רוצה לקנות לילדים- צפרדי וקרפד חברים -אני זוכרת את הספר הזה מהילדות שלי והוא מקסים, גם בקריאה מחדש עכשיו
כבר כתבתי בעבר ספרי ילדים שאני אוהבת אבל שניים שעולים לי כרגע הם
הארנב ממושי
בולו גולו לא רוצה לעשות אמבטיה (יש עוד בסדרה אבל העיקרון דומה). רום מתה על הספר הזה
אני אבדוק את הספרים שהמלצתן ואנסה לרכוש לגן שלי
אנחנו עם אגדות של אחים גרין עכשיו כבר מכירים בעל פה ועדיין דן רוצה את זה
שירז מאוד אוהבת את "תפילילה" "מי ראה את איילת" "אילת מטיילת" "כספיון הדג הקטן" ספר נפלא הוא עבר כמה וכמה הדבקות מרוב שהיא קראה אותו כל-כך הרבה פעמים וזה הכל בעברית ... אנחנו קוראים באנגלית
אני אמליץ לכן בעוד חודש על הספר שלי, שאני כתבתי, פרי יצירתי, החלום שלי
כמעט שכחתי את "שניים בשמיים" של טלוש שלנו אמא של זיו! ספר מדהים! מלא מסר ואיורים מדהימים של אחיה של טלי.
ממליצה בים של חום
מכל הלב - שמלת השבת של חנהלה !! יש מקום אני לא יודעת אם אתן מכירות שנקרא ספרית עופר. יש להם אתר אינטרנט שבו סיפורי ילדים קלאסיים וישנים שכולנו מכירים וחובה עלינו להחזיק אותם בבית למען הילדים. תיכנסו לאתר שלהם (צירפתי אותו להודעה) ותשימו לב לעוד המון ספרים לילדים שעל כולנו חובה להחזיק בביתנו... בהצלחה!
צפרדי וקרפד - יש לנו את כל ארבעת הספרים. בעיני הם פשוט גאוניים ואני נהנת להקריא אותם. אור מאוד אוהב אותם. ראיתי אותם בשבוע שעבר ב"צומת ספרים" במבצע - כל הרביעיה ב-100. מומלץ! אני מאוד אוהבת את "הלן ואני" ו-"תומס ואני". הציטוט האהוב עלי מהספר "תומס ואני" הוא "ניסית? נכשלת? כל הכבוד! תלמד לא להצליח, או שלא תצליח ללמוד". אור כמובן מאוד אוהב את "שניים בשמיים" ועוד הרבה ספרים אחרים שקניתי. קניתי בעיקר קלאסיקות - המפוזר מכפר אזר, דירה להשכיר, איה פלוטו, הביצה שהתחפשה, מיץ פטל, הזחל הרעב ועוד הרבה אחרים. כמובן שהספר הבא שאני מתכננת לקנות הוא "נשיקסם". אני רק צריכה להביא את עצמי לסניף של סטימצקי.