חשוב לדעת!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אאני נשואה שנתיים וניסנו נאד להכנס להריון...הרופאים אמרו הכל תקין..זה ענין של זמן..לאן לא הלכנו והתיעצנו..יום אחד לא הרגשתי טוב והרופאה נתנה לי לעשות בדיקת. T.c.h. טוב עשיתי..ואז היא מתקשרת ואומרת לי שהתוצאה שבלוטת הטריס לא מאוזנת..יש חוסר וזה עלול למנוע הריון..ישר נלחצתי..והיא הסבירה לי שבסך הכל צריך לשתות כדורים לאיזון הבלוטה..והבנתי שזה מצב מאוד שיכול להיות להרבה נשים שלא נכנסות להריון...או מעודף או מחוסר..הבאמת קניתי כדורי אלטרוקסיון שתיתי חודשיים!!!ונכנסתי להריון..אז בנות אני מציע לכם לבדוק את העניין הזה..מלא
    מלא מלא הצלחה...
    תומכת בכם[|)

מיכל
7 תגובות
עמוד 1

• מזל טוב!!!!!!!
  • איזו מקסימה את!

• צודקת התבלבלתי..ותודה על הפרגון..
    אני בשבוע 33..

מיכל
  • וואו, זה אוטוטו, עוד 7 שבועות!!

• צודקת התבלבלתי..ותודה על הפרגון..
    אני בשבוע 33..

מיכל
  • תודה רבה מיכלי , מידע מאד חשוב מאד ושיהיה במזל.
  • מאמי שיהיה המשך הריון תקין וקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה