אוי אוי אוי מה עבר עלינו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתנאל קם משנ"ץ בוכה שכואב לו הבטן, כולו מתגרד וצועק שעוקצים אותו. אני מרימה חולצה וכל הבטן אדום! עם מלא נפיחויות כמו מעקיצות. מול העיניים שלי, תוך דקות אודם מתפשט לו על הגב ועל החזה, פנים! אני נלחצתי, התקשרתי לבעלי שמייד יחזור הביתה! לא היה לו חום, אז אני רק שוטפת אותו במים, מורחת ויטמרפן והוא מסכן בוכה... במקביל ניקול צורחת, אני מניקה אותה מהר מהר, אין לי ידיים כבר לטפל בה כי נתנאל דורש שאלטף אותו כל הזמן. אחרי שעתיים נוראיות כאלה הכל התחיל להעלם והפסיק לגרד. נתנאל חזר לשחק ולהתנהג כרגיל ואני התפנתי לטפל בניקול. שעתיים!!! אחרי שהתקשרתי לבעלי בעלי חזר הביתה! נסיעה ארוכה פלוס פקקים....
    בסוף מה גיליתי? שנתנאל עשה פיפי כשישן אבל הוא ישן על הכרית ולא שמתי לה כי סדין היה יבש. אז הוא מסכן ישן שעתיים בתוך הפיפי וכנראה זו התגובה! בנתיים עושים לו אמבטיה עם צמחים, והכל עובר.
    אבל זה היה מלחיייייץ!!! עד עכשיו אני לא מצליחה להירגע
9 תגובות
עמוד 1
  • ואווווווווווווווו
    מסנה ממש מלחיץ
    אשרייך שהצלחת לשמור על שפיות ולתפקד עם
    בריאות איתנה ורק טוב ,
  • מלחיייייץ!!!!

נטשה
  • בהחלט מלחיץ
    נשמע לא קל בכלל

אבל מזל שמצאתם מה גרם לזה