סיון ,ג'ן ג'ן , מינה , אורלי, ירדן, ויקי וטלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה? רק אנחנו נשארנו?

16 תגובות
עמוד 1
  • אני נשארתי

• מחזור שלכם באמת מפציץ :-)
    מהמחזור שלנו הינו אני ואסתר. ליהי ואלינור לא זרמו :-)
  • בקצב הזה, אני יהיה בהריון שני כשכולן יהיו ברביעי!!!!

• אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני בהחלט מתכוונת להמשיך את המחזור שלי לעוד זמן לא מבוטל
  • ג'ני אני איתך:)))
    אולי עוד שנתיים נחשוב על זה:)

דברו איתי בפייסבוק
  • היי גם אני לא בהריון..
    מתאים לי חופשת לידה יחד
  • אני לא מהמחזורשלכן אבל גם אני לא בהריון או לפחות ככה נראה לי חחחחחח לא קיבלתי מאז הלידה בגלל הנקה

• גם,אני
  • אני גם בנתיים במטרה להשאר בלא הריוניות מהמחזור שלנו חחח אבל אתן יודעות, במצב שלי אי אפשר לדעת מה יהיה.. האמצעי המניעה היחידי שלי זה המחשבון ביוץ הזה שלכו תדעו כמה אפשר לסמוך עליו
  • אני לא אשקר שיש ימים שקצת יותר קל עם ליעד ואז אני אומרת פששש יאללה הגיע הזמן לעוד אחד..
    אבל אז בא איזה לילה+יום קשים ואני אומרת לא רוצה יותר ילדים!!!! חחחחחחח
    בקיצור עד שהוא יפסיק להוציא לי שערות לבנות (גיל 4,5 ?) אני חושבת שאני נשארת אמא לבן יחיד . חחחחחחחחחחח

• חחחחח סטס
  • אתמול בעלולי ואני עברנו על תיקיית הסרטים שלנו ופתאום מצאנו סרטון של נופר מתגלגלת מצחוק בגיל 3 חודשים. ישבנו המומים מול הסרטון, לא זכרנו בכלל שהיא הייתה כל כך קטנה ואפרוחית רכה... הסתכלנו אחד על השניה ואמרנו: נו, למה מחכים? יצא לנו לא רע בכלל, צריך לעשות עוד שבע כאלו
  • האמת ממש יש חשק, אבל אחרי הימים האחרונים.......................................
    נתחיל לנסות רק עוד שנה, לא לפני!!!

• חחחחח ליהי, אלה סימנים הראשונים.... חכי חכי נופרי תתנהג טוב ותישן טוב ואת תשברי :-)
  • מינה אני איתך - למרות שלא אשקר ויש לי חשק, אבל ההגיון עולה על החשקים

ליהי הגיע הזמן להפסיק להמתין, נופר כבר גדולה

• גם אני מהמחזור שלכן פחות או יותר (למרות שעדיין לא הייתי רשומה אז ורק קראתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה