אשכולית והבנות- אני מתחילה להיות מוטרדת.... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם- בעקבות הדיון שלנו כאן לגבי פרוגינובה - נכנסתי קצת ללחץ- לי באופן אישי יצא כבר לקחת את הכדור הזה מספר פעמים - אחר היטרוסקופיות וכן פעמיים לאחר החזרת כתמיכה וכן בזמן החזרת מוקפאים... במהלך הדיון כאן נכתב שזה כדור מסרטן ולמרות שאצלי טפו טפו אין מקרים כאלה מקרבה ראשונה אני בכל נלחצתי מהמידע הזה- אז מה עושים? איך אשר להתחמק מנטילת הכדור הזה או שפוט צריך לקחת כי אין ברירה ולקוות שהכל יהיה בסדר אשמח לתשובות
6 תגובות
עמוד 1
אפשר לבקש תחליף לתמיכה הזאת ?
נמאס לי מכל הדילמות האלה.... בהצלחה מותק
אני יודעת שיש תחליף, ועד לפה הידע שלי הגיע בנושא
שושי זה תחליף שמבצע בדיוק את אותה הפעולה? את קיבלת את זה ?
אגב הרופאה בפורום כתבה לי שהכדור אינו מסרטן....לא ברור...
תעדכני מותק אם מחליפים לך ת'תמיכה הזאת
מבטיחה שאעשה זאת....בינתיים מקווה שלא אצטרך לשנות ושאסתפק בפעם הזאת....אוווווווווווווווווווווווף