התייעצות לגבי יציאה לעבודה וסידור לקטן - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות עוד חודש וקצת חוזרת לעבוד.. שקדוש יהיה רוב השבוע עם סבתא (סבתא שלי. לא שלו. היא יחסית צעירה ותשמור עליו).
היא תשמור עליו בבית שלה מטעמי נוחות
עכשיו אני מתלבטת אם לקנות לבית שלה לול או מיטת תינוק. תכלס הדירה שלה ממש קטנה ובין אם זה יהיה לוח או מיטה- הם יעמדו בסלון...
אני נוטה לכוון הלול כדי שיהיה מקום נוח שיוכל לשחק בו
מה אתן הייתן ממליצות?
אם לול- מאיזה סוג? קמפינג, עץ או פלסטיק? נטשה
8 תגובות
עמוד 1
אני בהתחלה הייתי נגד לול כי לא האמנתי שנועה תוכל להירדם שם (היא רגילה רק למיטה שלה). המטפלת שלי התעקשה שנקנה לול וקנינו.
בהתחלה לא הייתי מרוצה מהלול כי הוא גדול (יש לנו מעץ) אבל עם הזמן ראיתי שנועה יושבת שם ומשחקת ונהנית וזה שונה ממיטה כי יש יותר מקום. ואפשר גם לישון אם מנענעים אותו.
בכל מקרה הייתי ממליצה מעץ ולא קמפינג כי מקמפינג יגדלו מהר מאוד והוא יהיה קטן ומעץ ישמש עוד הרבה זמן, אפילו להושיב כדי להכין אוכל ושלא יברחו.
בהצלחה!
לול זה פתרון מאד נחמד ונוח כל עוד הילד לא מבלה בו את רוב היום. לגבי סוגים - יש לול מרובע, שהוא יחסית גדול ונוח (לי יש מפלסטיק) ויש את לול הקמפינג שהוא בגדול בגודל של מיטת תינוק, ומה שנוח בו שאפשר לקפל אותו בקלות ואז הוא לא תופס מקום הכי טוב תלכי לחנות ותתרשמי בעצמך
קמפינג יותר קטן מעץ?
נטשה
לול עץ
בעץ למיטב ידיעתי יש שני גדלים אחד סטנדרטי והשני יותר גדול. קמפינג לדעתי יותר קטן מסטנדרט אבל אולי אני טועה, תבדקי את זה.
אני גם קניתי לול מעץ לאמא שלי שאוראלי שמה שיהיה לו איפה לישון שהוא שם וזה פתרון מושלם
תודה חברות :)
פתאום חשבתי.. למרות שברוך השם סבתא די צעירה.. יהיה לה קשה להתכופף ללול.. יש עוד זמן עד ששקד יישב ויעמוד ובמיטה זה יותר גבוה.. נטשה
לול עץ או פלסטיק, קמפינג בעדיפות אחרונה כי הפתחים שלו הם מרשת ולא סורגים והרבה תינוקות לא אוהבים להיות שם כי הם לא רואים טוב דרך הרשת הזאת מבחינת לול או מיטה לדעתי עדיף לול כי אפשר לקפל אותו ולשים בצד כשהוא לא בשימוש אם מיטה אז שווה לדעתי לחפש מיטה במצב טוב ביד2 ולא לקנות חדשה כי זה הרבה כסף...