היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי דה ג'ה בו שנה פלוס אחורה טימטמתי לעצמי, למתן ולכן את השכל עם ההיסטריה שלפני אז הפעם זה התחיל מוקדם מהרגיל
10 תגובות
עמוד 1
זה נורמלי אני חושבת.
זה קטן עלייך את תראי איך שתגיעי ללידה השנייה כל מה שתחשבי עליו זה שעוד רגע ואת נפגשת עם הנסיכה הקטנה שלך וכל המחשבות השליליות והפחד ייעלמו כלא היו.
מאמי אל תחשבי מחשבות שליליות או מפחידות אני שמעתי שלידה שנייה יותר קלה ויותר מהירה - כי המקום כבר יותר גמיש בעז"ה יהיה בסדר בקלות קלות בידיים מלאות - מחשבות טבוות
יפה שלי תחשבי מחשבות רק חיוביות
הפעם לא יהיו תפרים! בטוח לא כמו שהיה אז
את האמת אני מתה מפחד רק מהצירים בשני הלידות הצירים שלי היו כואבים בטירוף זה הפחד שלי זה כאבי תופת
חחח נטלי, לידה ראשונה מפחידה כי לא יודעים מה זה לידה שניה לא פחות, שאת כבר יודעת בדיוק מה זה.
אבל בן פורת יוסף אצלך שלישית, תהיה קלה ומהירה בע"ה
מזדהה כ"כ.. אני גם לחוצה
ברוך השם עברתי שני לידות קלות טפו טפו הכאב היה הצירים הנוראים התחלתי להרגיש אותם כבר זה כאב מחזור כואב וחזק
מאחלת לכולכן לידה קלה בידיים מלאות אני חושבת שגם בלידה עשירית יהיה את הפחד הזה
בובה... זה ממש הגיוני! מה גם שאת יודעת כבר לקראת מה את הולכת... מה שבלידה ראשונה אין. ובגלל שזו לא לידה ראשונה אז את גם יודעת כמה שזה שווה את זה וכמה שהכאבים שלנו (ששיקר מי שאמר ששוכחים...) מתגמדים מול השניה הזו ששמים לא את היצור הזה שהתנחל בבטן כמעט שנה על החזה ולא מצליחות לעקל שזה היה בתוך הגוף.......
חייבת להוסיף שראיתי את שרשור תמונות הילדות ונהוראי קופי שלך!!! תגידי למתן שיירגע!!!