ערכי בטא לאחר הפלה וסיכויי היריון חדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב-
    לפני כשבועיים גיליתי היריון, לפני מספר ימים ביום ראשון בשבוע החמישי להיריון (ערב סוכות) התרחשה כנראה הפלה טבעית- מכיוון שלא מצאו שק היריון ברחם, לא בחצוצרות והדמם הפך עם השעות לדמם הזכיר באופיו דימום שאחר הלידה. יומיים אחרי המקרה ביצעתי בדיקת בטא והתוצאה הראתה ערך של 4.48
    האם זהו ערך מספיק נמוך בכדי לחסוך מעצמי ביקור אצל רופא הנשים.
    לפני ההפלה הזו עברתי שלושה היריונות ללא כל תקלות משמעותיות ובתוך שנתיים בדיוק ילדתי שלושה ילדים. קראתי באנטרנט שהסיכוי להפלה גדל ככל שמתבגרים וככל שמפילים. אני בחרדות שמא אפיל שוב בהיריוונת הבאים- תוכל לנחם אותי בעניין?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני מבין אתה ערך הזה, האם הוא שלילי או חיובי
    אני צריך לראות את הבדיקה בעיניים כדי לדעת מה היא אומרת

הסטטיסיטיקה היא אכן עלייה בשיעור ההפלות עם הגיל, אבל הנחמה היא שעדיין הסיכון הכולל הוא נמוך. כל זה מבלי שציינת כלל את גילך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה