שאלה לדרומיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לפני הזרעה רביעית, סיכמנו עם הרופא שאם גם ההזרעה הרביעית לא תצליח נשקול מעבר לIVF. מישהי יכולה לספר לי קצת על הטיפולים בסורוקה?
    איזה בדיקות עושים לפני ואיפה? (בקופה או בבי"ח?)
    איך הזמינות?
    מי הרופאים המטפלים?
    וגם חוויות אישיות - איך האווירה באופן כללי...

תודה בנות!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי אני מטופלת בסורוקה..יש לי ילדה מהivf הראשון והמוצח שלי גם דרכם..הצוות בסדר גמור, תראי כול אחת והדרישות שלה..עם את עושה בציבורי אז על תצפי שמישהו יתקשר אלייך לעדכן אותך במשהו ,ממש לא, את לבד צריכה לשבת שעה על טלפון עד שעונים לך (כי כמונו יש עוד הרבה שם)..אבל נראה לי שזה בכול מקום ככה לא רק בסורוקה כי אפשר להבין אותם הם לא יכולים לתת יחס אישי לכול אחת מ 200+ מטופלות שלהם.. כרגע אני כבר בסבב השלישי נכון להשנה הזו ובתקווה שיצליח..בהצלחה
  • היי מאמי

אני דרומית אך לא טופלתי בסורוקה, טופלתי באסותא רמת החייל (למרות היותי דרומית) ודרך ציבורי!!!

חייבת לציין שלאורך כל הדרך, הרופא שלי (דר שבח פרידלר )והאחות המטפלת - ואני שוב מדגישה שזה ציבורי, כן נתנו לי יחס חם ואוהב וכן התקשרו כל הזמן לעדכן אותי בכל הנעשה ..

אני לא יודעת איך זה בסורוקה, את תדעי שתמיד את יכולה לפנות גם לאסותא דרך הקופ"ח שלך, ולקבל את הטופ ולא במחירים של פרטי (לפחות אצלי זה ככה במאוחדת - ביטוח שיא)

בהצלחה!!
  • היי זה יקרה , היי בנות

אני גם בסורוקה , גם לפני IVF ראשון אחרי הזרעות , התחלתי שבוע שעבר זריקות של דקא , פרוטוקול ארוך

באיזו קופה את ? אני בכללית , בפגישה האחרונה עם הד"ר הביא לי טופס לוועדה שבכללית והגשתי אותו למזכירות ואחרי שבועיים קיבלתי תשובה שאני יכולה לבוא לקחת התחייבויות.

את כל הבדיקות כבר היו לי, ביצענו הכל לפני ההזרעות, תכלס ביקשו את אותם הבדיקות (HIV, כימי, PAP, שד וכו) וגם האחיות בIVF היו מרוצות שהתיק שלי מלא בבדיקות

הרופא שטיפל בך בהזרעות זה הרופא שיטפל בך ב-IVF
    אפשר לשאול מי הרופא שלך?
    שלי זה פרופ' לוננפלד
    שעוד לפני שמענו עליו דברים מצויינים

בנוגע לאווירה..... האחיות זמינות לשאלות "ולבלבולי שכל" וגם המזכירה הנחמדה

טוב, אז , שיהיה בהצלחה גדולה!!!
    לכל שאלה - גם אני כאן
  • הי Freya,

גם אני בכללית,
    בינתיים דוחים קצת את המעבר לIVF, החודש נעשה צילום רחם, אח"כ אנחנו נוסעים קצת לחופש.

מכיוון שאנחנו לא מוסברים ואני מבייצת גם בלי טיפול אנחנו מחזיקים אצבעות שאגדת צילום הרחם תתגשם ופשוט אקלט להריון...

מקווה שהסבב הראשון יהיה גם האחרון,

שתהיה שנה טובה!

• שנה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה