בדיקה שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עשיתי היום בדיקת דם, יצאה שלילית.... לא נורא, יאללה לנשום עמוק ולהתחיל חודש חדש:)...רק שיגיע כבר המחזור.....

19 תגובות
עמוד 1
  • ????.. ?? ????? ?? ??????????...
  • אופטימיות מדהימהההה אני חייבת לומר!
    ג'ס את משהו

• ??? ?????? ?? ?? ?? ?????? ????? , ???? ??????? ????? ????
  • עוד פעם סימני שאלות אלו , אוףףףף , ג'יסי לא להספיד עדיין כלום

/]
  • תודה בנות, מרגו מה הכוונה? אבל עשיתי בדיקת דם

• הכוונה אולי ההורמון עדיין נמוך ועוד לא מזהה , כמה זמן את כבר באיחור??
  • יום וחצי...יומיים.... מה זה יכול להיות?

• גסיי יכול להיות שהביוץ היה מאוחר!!!הלוויאיי הלוואי וזה זה!!!מתפללת בשבילךךךך!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ג'סי תהיי חזקה וחיובית...מקווה בשבילך שהחודש הוא שלך...
    נשיקות
  • ג׳סי אני כל כך אוהבת את הדרך שלך .. והגישה שלך לכול הנושא הזה..

שיהיה המון בהצלחה !!!
  • בננות תודה, אתן מקסימות, בדקתי ביוץ החודש והוא היה ביום ה 16/17, זה לא כזה מאוחר.... נורא מוזר, יש לי כתמים כאלה בניגוב, אף פעם לא היה לי ככה, ואני בינתיים לא קובעת תור למעקב זקיקים כי האחות אמרה לי שמחזור נחשב רק מהרגע שיש ממש דם אדום אז עד אז אני לא יכולה לקבוע....טוב נראה מה יהיה בימים הקרובים (-:

• איחור נחשב שבוע עד 10 ימים, תחכי תראי , אולי באמת זאת רק השרשה, אצלי הכתמות מבשרות על וסת , אני מאחלת לך שזה התחלתו של
  • ג׳סי תגידי למה את קובעת מעקב זקיקים?
    אתם עושים שוב הזרעה על בסיס טבעי?
  • הלוואי שזה יתהפך לטובה :)))))
  • תודה מהממות, מרגוש כן, שוב הזרעה על בסיס טבעי

• גם לאחר איקאקלומין עושים מעקב זקיקים.

/]
  • הי בנות אני חדשה באתר יש לי שאלה יש לי איחור של שלוש ימים והחזה נפוח עשיתי שילשום בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילי וגם אותו הדבר היום נתנה לי רופא לעשות בדיקת דם ביום רביעי מה דעתכם עם הילך מחר לעשות היראו עם יש הריון או עדיף לחקות עד יום רביעי ??
  • היי חמודה ברוכה הבאה! את בהחלט יכולה לבדוק מחר, בהצלחה!

• במידה ואת בהריון אם תעשי בדיקת דם - היא תיהיה אמינה ב 100%!
    בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה