שאלה על עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולן ...
    יש למשהי מושג איך בוחרים עגלה? חברה מחיר וכדו'
    כל אחד אומר לי משהו אחר ואין לי מושג כבר מה לעשות אני משתגעת!!!
    אם תוכלו לשפוך לי מידע ולעזור לי אני מאוד אשמח
    תודה רבה לכולן וחג שמח
4 תגובות
עמוד 1
  • אין איזה משהו קבוע .
    כל אחת והצרכים שלה
    גובה של ההורים, מקום בבגאז, מתקפלת מהר( האם זה חשוב?), קלה? יש מעלית בבניין? צרה או רחבה? עם סלקל וטיולון או בלי? 3-4 גלגלים? ידית רחבה או 2 בנפרד? הטיולון יורד ל180 או קרוב?

על כל זה צריך לחשוב ...

לי לדוגמא יש עגלה ( לא חדשנית או הייטקיסטית ) שהמיוחד בה שהאמבטיה שלה מתחברת לאוטו לנסיעות ארוכות ... ואצלנו זה היה חשןב מאד כי ההורים של בעלי גרים באילת ואז היא פשוט ישנה לה בשכיבה
    לא כל אחת היתה קונה עגלה כזו.....

• אני בחרתי ע״פ השימוש העיקרי... טיול בעיר ( תל אביב)
    התקפלות קלה מהירה שתתאים לבגז של רכב קטן ( מאזדה 2) גם האמבטיה וגם הטיולון
    וצרה כי יש מעלית קטנטנה
    כמובן בטיחות שתעמוד בתקנים הנדרשים

ובחרתי באביו .
    בהצלחה לך!

• יוווווו, על הדברים האלה עוד לא חשבתי.. טוב, אני רואה שפשוט צריך להיכנס לחנות עגלות ולהתחבר למשהו לפי כל הצרכים...
    תודה לכן:)
  • מיכל יש לך את הג'נה ריידר במקרה?

זאת העגלה שיש לנו ויש לה אמבטיה שנקשרת לאוטו אבל אף פעם לא השתמשנו בה ככה כי לא ידענו אם מותר לסוע ככה בארץ...

לירון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה