נמאס לי שמתערבים לי בחיים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם

8 תגובות
עמוד 1
  • ממי תתפסי אותם לשיחה בלי איתי
    תסבירי להם שזה הילד שלך וזה שהם מצפרים אותו הוא ימשיך לעשות אצלהם מה שבא לו כי הוא יודע שהם יתנו לו פרסים
    תגידי להם שאת צריכה את התמיכה שלהם למרות שאולי קשה להם

בהצלחה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• לפני שאת הולכת אליהם תגידי לבן שלך שהוא צריך להתנהג יפה ולהקשיב לך אחרת לא תלכו לשם יותר. תשאלי אותו: אתה תתנהג יפה ותקשיב לי? אם הוא אומר ״כן אני אתנהג יפה״ תלכו.
    כשאתם שם והוא מתחיל לעשות בלגן ולא להקשיב לך, תזכירי לו שהוא אמר שהוא יתנהג יפה. אם עדיין הוא לא מקשיב לך אני חושבת שאל תלכי לשם לאיזו תקופה עד שהוא ילמד שצריך להקשיב לך. ככה אף אחד לא יתערב לך.
    גם לדבר איתו על זה ולהגיד לו שהוא צריך להקשיב לך כי את אמא שלו ודואגת לו ואוהבת אותו.
    לדעתי אין טעם לדבר עם האח שלך או אמא. זה לא יעזור.
  • יפה שלי קודם כל אני מבינה מאיפה הכעס שלך מגיע בהחלט מעצבן...
    אבל תשמעי מה אני חושבת....לדעתי, לכל אדם, אם הוא גדול או קטן, חייב להיות בעולם מישהו ש"לא מציב לו גבולות"....מישהו שמותר לעשות איתו הכל, להשתולל, להשתגע וכו....מישהו שלא יגיד "אסור"/"אל תגע"/"תחזיר למקום" וכו..כמובן בגבול טעם הטוב...לא אם מדובר משהו מסכן חיים כן?
    נראה לי במקרה שלך, הדמות הזאת עבור איתי- זה דוד שלו איתו מותר הכל...הוא רק מפנק ואף פעם לא מעניש
    אני יודעת שזה קשה לך...אבל לדעתי- שחררי...
    תגידי לאחיך..מקובל ! שהוא בסביבה- הוא באחריותו הבלעדית שלו ! ואל תתערבי..אל תנסי לחנך... יהיה לך דיי קשה בהתחלה..אבל שהוא יראה את האדישות שלך...הוא יקלוט...
    לדן יש גם דמות כזאת..חמותי !
    היא בעצם דמות כזאת עבוד כל הנכדים אצלה מותר הכל ! גם לעמוד על הראש בהתחלה, עוד עם שיראל שהיתה פיצית היתי מתעצבנת בדיוק כמוך...אבל בסוף אמרתי..סבבה ! זאת סבתא מפנקת, אני אהה אמא מכשפה- מקובל אליי ונשבעת לך..הם למדו יפה מאוד את הגבול...
  • נטלוש
    מרינה למדתי המון
  • מרינה מסכימה איתך 100%.
    גם הילדים שלי אצל סבא וסבתא מרשים לעצמם מה שבחיים לא היה עובר בבית. אני לא מתערבת. בשביל זה יש סבא וסבתא.
    כל עוד זה לא מסכן חיים. לצאת מהשער לכביש נראה לי מסוכן.
    גם אני הייתי מתערבת ושמה לזה גבול.
    אבל בלי קשר לאיפה שאנחנו נמצאים ועם מי, ברגע שהחלטתי על משהו, למשל שהולכים או עונש כלשהו, אין סיכוי שמישהו יערער על המילה שלי מול הילד.
    אף אחד לא יקח לי את הילד מהידיים וילך לעשות מה בראש שלו.
    גם אני הייתי מתעצבנת.
  • אני דיי מסכימה עם מרינה ... אף על פי שהסיטןאציה שתיארת דיי בעיתית

• אני מבינה את הקטע של מישהו שאיתו אפשר לעשות הכל... עד שזה מגיע למצב שבו שוברים את המילה שלי!! ושם צריך לשים את הגבול לדוד (אח) ולא לילד.

מצטערת, אבל הילדים הם שלנו ואנחנו צריכים לחנך אותם ולגדל אותם. סבבה שיש מישהו שאפשר להשתגע איתו, אבל בכל זאת צריך לדעת להקשיב להורים! וכשההורה אומר לא, אז זה לא! וגם שאר המשפחה צריכה לעמוד במילה הזאת.

אני לא מכירה את אחיך אז אני לא יודעת אם שיחה איתו תעזור... אולי שווה להסביר לאיתי שאם הוא לא יקשיב אתם פשוט תחזרו הביתה, ותעמדי בזה. פעם-פעמיים והוא יבין שאת רצינית
  • טוב, נראה לי שא קצת לוקחת את זה קשה מדיי.....

תשחררי!! הילד נמצא אצל המשפחשה שלך - זה הזמן שלך לשבת בסבבה ושאחרים יהיו אחראים עליו - הלוואי והיתה לי את הפריבליגה הזו כל כך נגישה כמו שלך יש.

אם אצלכם בית הוא מתנהג יפה - זה הגיוני שאצל סבא וסבתא הוא ירגיש חופשי הרבה יותר.

תלשחררי - תראי שיהיה לך יותר טוב!! יכול להיות שהוא עושה לך דווקא שם......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה