יש פה חיים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חת חת הייי חתתתת...
    יאלה, ספרו משהו.
    הבית מצוחצח, הילדים שלי ישנים (הבעלול ואיילה)

18 תגובות
עמוד 1
  • אני מכינה עוגיות(:
  • אז בואי תקפלי לי כביסה:)

דברו איתי בפייסבוק
  • למה הבן שלך
  • אה, וגם אני לא אתנגד אם יבוא לך קצת לסדר לי את הבית, ו/או לשטוף אותו
  • ואני סתם שמנה ובצקתית וכל כך רציתי לנקות את הבית ולא היה לי כח אז דחיתי למחר

• חחח איזה יאוש...
    אני פשוט לא נרדמת בלילה כי אני צריכה את כל המיטה בשבילי..
    אז אני מחפשת תעסוקה..
  • בנות, נא להירגע!
    אחרי מקלחת, אין סיכוי שאני הולכת לעבוד!!!!!!
    חחחחחחחח..........
    ומי השמנה שמכינה עוגיות עכשיו?
    איזה אשת חילללללל

• בא לי עוגיות תוצרת בית.....
  • אתן מוזמנות(;
  • בואי לסדר לי את הבייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
  • יש לך מתכון קל לעוגיות?
    אולי אקבל חשק לקראת שבת ואכין איזה משהו..

• http://mobile.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-cakes/Recipe-edf8dc92754f931006.htm

זה מה שאני הכנתי.. פשוט וקל.. בעיניין הטעים- לא אטרקציה
  • חמוד :)

את הקרדיט תקבלי אחרי שאאפה אותם.
    תודה!

• גם בעלי ואהובתי ישנים...
  • אנחנו חזרנו עכשיו מיום הולדת של חבר של בעלי ולפני שהלכנו אני שטפתי את הבית ועכשיו אני גמורה מעייפות ואין לי כח לכלום ומחכה לי ערימה של כביסה.. את זה אני יעשה כבר מחר כי עכשיו ממש אין לי כח לכלום
  • אני פשוט לא נרדמת הבוביתה שלי מפוצצת אותי.. אני מתה שהיא תצא כבר!!
  • כייף לך...
  • רק עכשיו ניקול נרדמה אחרי 8 שעות של צרחות!!! הלך לי הגב ונראה לי אני חירשת באוזן אחד מרוב צרחות שלה! גברים שלי כבר נוחרים, נתנאל במיטה ובעלי נמרח על הספה בסלון.... הוא בטח חושב שנוכחות שלו באותו חדר איתי עם ילדה בוכה עוזר לי נפשית.... אחחחח בבוקר אני הולכת להסביר לו שזה ממש לא עוזר!!! זהו, אני שותה קפה שלי בשקט ופורשת לישון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה