היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה גנבו לי את האמבטיה של יוסי עם הדפני והמעמד ואת הקרש גיהוץ שלי? אני אפילו לא יודעת איך להגיב לזה חוץ מהעיניין שיש לי עוד הוצאות עכשיו
7 תגובות
עמוד 1
וואו המצב קשה, אה? עוד מעט יפרצו לבתים ויגנבו מטרנות וחיתולים... איזה באסה!!!! איפה שמת את זה שהצליחו לגנוב לך???
עברנו דירה אתמול כנראה גנבו מהמשאית.. יש מצב שלקחו עוד דברים עוד לא היתאפסתי פה..
אה...גם לאחותי גנבו בהובלה טלויזיה ושולחן מחשב. אנחנו העברנו באוטו את הטלויזיות מחשבים ודברים יקרי ערך. תתקשרי לחברת ההובלות ותגידי להם מה שלא קיבלת ובד״כ יש ביטוח אז תשאלי אותם למי לפנות...בדרך כלל הם ״מוצאים״ או נותנים פיצוי. תנסי, אין לך מה להפסיד.
אולי הם פשוט שחכו להוריד תבדקי ואם לא אז הם מגעילים
תקשיבי.......... דברי איתי בנייד- דחוף !!!!!!
דברי עם החברת הובלות מהר מאוד יחזירו לך את הדברים ...
הבעיה שחברת ההובלות לא קיימת חח העברנו במשאית של בעלי