בנות- נושא חשוב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1

• הלוואי וזה היה מעניין מישהו....העוצמה הזו קיימת כבר שנתיים ובקושי 12,000 חתמו עליה.......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מסוג הדברים שאני מתה עליהם!
    מה? מה רוצים?
    למי משווים את ישראל? לארצות אירופה? למקום בו הילודה הולכת ודועכת ועגלות תינוקות רואים בעיקר באזורים בהם יש מהגרים מוסלמים?
    מדינות אירופה רוצות להגביר ילודה של אזרחיהם המקוריים ונופלות עם המוסלמים...
    ומה כאן? האם אנו באמת רוצים לשלם חופשת לידה של שנה למי שיולדת כל שנה או שנתיים?
    האם מישהי כאן מוכנה להגדיל מיסיה ע"מ שכאלה שיולדות כל שנה (לא משנה מאיזה דת ומאיזה עדה) תקבלנה מעבר לקיצבאות הלא נמוכות ומעבר להטבות המפליגות שכיום מתקבלות (צהרון ב400 ש"ח מישהי????) לשלם גם על שנת חופשת לידה?????
    תחשבו שוב בבקשה ואז תאמרו האם זה נראה הגיוני....

• עינבר, משלמים דמי לידה רק למי שעובדת.
    מי שעובדת משלמת ביטוח לאומי אז למה שלא תקבל חזרה עוד חודש חודשיים?
  • זה לא עוד חודש-חודשיים זה עוד 9 חודשים!!!!
    אפשר לעבוד, ללדת, לחזור לעבוד בשנה בה את בהריון נוסף וחוזר חלילה...
    ומה עם מקומות העבודה? האם עליהם להתחייב לשמור לאשה על מקום עבודתה כאשר היא יוצאת לחופשת לידה של שנה פעם בשנתיים?
    אל תשכחו שמערכת הרווחה זה דבר מצוין כל עוד לא "מתלבשים" עליה הרבה מידי פרזיטים כמו שיש כאן, יש כאן המונים שעושים הכל רק ע"מ "דפוק את המדינה, (שוב - לא משנה מאיזה דת ומאיזו עדה) אבל מדובר על אלו שהם אחוז קטן באוכלוסיה שמקבל 54% מקצבאות הביטוח הלאומי.
    צר לי. לא רוצה להמשיך לעודד את הילודה מסוג זה, לא רוצה לעלות את כמות הפרזיטים שבעוד 10-20 שנה יהוו כאן את הרוב וילדנו אלו שיעבדו ויתרמו למדינה חלקם "רק" בזמנם, חלקם גם בחלק כלשהו של גופם או חלילה בחייהם ואז ינסו לממן לימודיהם, לשלם שכ"ד, לשלם מעונות והכל במחירים מלאים לעומת אלו שחיים ע"ח החברה היצרנית.... סורי. לא מתאים לי....
    למרות החשיבות הגדולה בלהיות עם הילדים. הייתי עם שתי בנותי בבית עד כמעט גיל שנתיים, ויתרנו (ועודנו!) על הרבה מאוד דברים מאחר ונראה לנו חשוב שהבנות תהיינה בבית ועכשיו נראה לנו חשוב לקבל את הבנות בשעה 14... אני ואנחנו בהחלט מבינים את החשיבות להיות עם הילד כמה שיותר זמן בבית, לא מקובל עלי שבמציאות הנוכחית המדינה תאלץ לשלם לנשים שנת חופש כל שנתיים....
    גם כך לחילוניים לא פשוט, אנחנו משלמים הרבה יותר מאחרים על המון דברים (שנה שעברה שילמנו על המעון של יובל 3100 ש"ח לחודש (ויש שמשלמים יותר) - בשום חברה עם ילודה גבוהה לא משלמים סכומים כאלה...) רוצים להשוות משכנתאות בין חילוניים לאחרים? שוב החילונים "זכו" ולא בגלל שהאיכות טובה יותר או הגודל שונה....
    להוסיף על זה גם העלאת מיסים על חופשות לידה של שנה או לקחת ממקומות אחרים בעוגת התקציב שהולכת וקטנה- לא! לא! לא! לא!

• אבל האוכלוסיה שתלד כל שנה לא תזכה לקבל את הדמי לידה כי אם האמא יושבת בבית שנה ושוב מביאה ילד אז היא לא זכאית! צריך לעבוד שנה רצוף ואז על סמך זה מקבלים את הכסף.
    דווקא כאן יזכו לקבל את הדמי לידה נשים שעובדות ולא מביאות ילד כל שנה.
    אני הייתי אפילו מסתפקת ב 50% מהמשכורת כי גם ככה אני אחסוך את המעון אז זה ישתלם.
    בכל שאר הדברים שכתבת את צודקת
  • נשים שמביאות ילד כל שנתיים בהחלט יזכו לזה, שנה אחת בבית עם הילד, אח"כ שנה עובדת ושוב יולדת....

• מסכימה עם ענבר... גם ככה מעסיקים לא ״אוהבים״ אמהות. אנחנו מתלוננות שקשה למצוא עבודה כאמא, ושנה של חופשת לידה תהפוך את זה להרבה יותר קשה... ופחות משתלם לקחת אמהות לתפקידים משמעותיים.

כן הייתי מאריכה בחודש או חודשיים ,שהרבה אמהות לוקחות על חשבונן או רוצות ולא יכולות להרשות לעצמן...
  • וואוו ענברי לייק ענקי הוצאת לי כל מילה מהפה
    4 חודשים שיש עכשיו- זה בסדר גמור במצבינו
  • מרינה זה 14 שבועות. יותר קרוב ל 3 חודשים ולא 4.
    עם הילד הראשון זה היה 12 שבועות. פחות מ 3 חודשים...
  • מסכימה עם עינבר . לי היה חשוב להיות היתו בבית לקחתי חל"ת והקדשתי זמן במקביל ללימודים . גם ככה חצי ממשכורת זה מיסים . לי נשבר לפרנס כל העולם ואשתו .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה