מוכנה נפשית לעדכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול לצערי קבלתי תשובה שהבטא שלילית, כאב לי בנשמה והייתי הרוסה נפשית לחלוטין, שלא נדבר על בעלי שפשוט הלך לישון וקם אחרי 6 שעות
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מיליון חיבוקים
    הצטערתי לשמוע! אני לא מבינה בזה ולכן אין לי איך לעזור לך
    אבל אני בטוחה שהנה את כבר שם וזה קרוב!
    וישר כח על האופטימיות והחוזק כמו שצריך
    בע״ה שתבשרי לנו בשורות טובות ממש בקרוב
  • שולחת מלאן חיבוקים מחזקים

שיעבור סופ"ש עוד יותר רגוע נפשית , תחזקו אחד ת'שני עם המון תשומת-

• אז קודם כל לצערנו כולנו חוות את האכזבה בצורה כזו או אחרת,אבל זה גם מה שגורם לנו להמשיך ולא לוותר....
    אני רוצה לחזק אותך וזה לא מובן מאליו שאחרי כשלון רואים את ההמשך ,מאד חשוב ,לדעתי,זה לשתף ולדבר עם בן הזוג למרות שכל אחד חווה את האכזבה בנפרד זה מאד רצוי לדבר על הכשלון ולא לקחת אחריות אישית על הכשלון ...
    אני מתארת לעצמי שאסותא ראשלצ בשיפוצים,אז את יכולה לפנות לרמת החייל,יש רופאי מרפאה מעולים,במידה ואת לא מעוניינת בטיפול אז רופא פרטי ..
    שיהיה בהצלחה

• יהיה בסדר בע"ה ...חייב להיות !!!!
    מצטערת לשמוע ומקווה שפעם הבאה יהיו בשורות טובות !!!
  • קודם קבלי

אני כ"כ מבינה את תחושת האכזבה שבכל פעם הורסת את הבריאות מחדש.
    תנסי לשבת עם בעלך , תדברו בינכם ותעודדו אחד את השני. האכזבה היא משותפת...

אני באופן אישי, ממליצה לך להמתין את החודש תעשי הפסקה מכל ההורמונים ובכלל אולי תבלו קצת זמן איכות ותנקו את הראש.
    נכון שאת חושבת עוד חודש זה הרבה זמן, אבל איך שאת מרגישה...
    אם את בכל זאת לא רוצה לפספס אז הבנות המקסימות רשמו לך מה ניתן לעשות: לנסות בבית חולים אחר, או פרטי

תתחזקי ואני מאחלת לך את מה שאני מאחלת לעצמי ולכל החברות בקבוצה שטרם נקלטו- שזה יקרה בקרוב... שבע"ה כולנו נתבשר בבשורות טובות

• מאמי קבלי ממני מלא מלא חיבוקים..

אולי ההפסקה הזו טובה לנפש, תירגעו קצת את ובעלך.. ואמן שהטיפול הבא יניב הריון תקין ומושלם!!

נשיקות
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי soshi

אתמול לצערי קבלתי תשובה שהבטא שלילית, כאב לי בנשמה והייתי הרוסה נפשית לחלוטין, שלא נדבר על בעלי שפשוט הלך לישון וקם אחרי 6 שעות

ron
  • היי בנות,

תודה על מילות העידוד, כרגיל אתן מחזקות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה