בואו נפתח דיון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1
  • מה הדיון?
    האם הבעל צריך לעשות כביסה וכלים?
    או שאם זו סיבה טובה לגירושין?
  • גם וגם

• אני חושבת שגברים כן צריכים להיות שותפים ברמה כזו או אחרת,
    במיוחד אם גם האשה עובדת, אבל כל זוג צריך להחליט מה כמה ולמה, לא כל מה שמתאים לאחד מתאים לשני.
    אם הגבר לא עושה כלום בבית זה גורם למירמור אצל האשה, ובהמשך פוגע בזוגיות, אז האם זה סיבה לגרושין? שכל אחת תשפוט לעצמה, אני לא שם ואין לי מושג אם זה מצדיק או לא
  • נראה לי שבכל משפחה זה בהתאם להסכמה בין בני זוג . דווקאה בנושאים של כביסה וכלים אצלינו יוצא ששנינו עושים , תלוי מי פנוי יותר . כביסה - יש חלוקה מצחיקה של עדינה ולבנה אני עושה - בבוקר יום שישי כבעלי עובד וצבוענית ושחורה הוא . כלים ההסכמה שאין כלים לא שתופים - או עשים ומפעלים מדיח בהאת לצורך . כלים לא שתופים מביאים לי קריזה .
    לדוגמה - אריזת מזבדות זה חלוקה ברירה - אני מחליטה מה לוקחים - אריזה בפועל בעל בלבד .
    בקשצור אין לנו הפרדה ברירה חוץ מבישולים של ארוחות כי זה הממלכה שלי ורק בני רשאי לעזור . למזלי בעלי לא מתנגד לסידור .ארוחת בוקר וחימומים שיעשה כמה שבא לו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני בטוחה שהגירושין הם לא באמת רק בגלל הכביסה והכלים
    ואני מסכימה בהחלט שהבעל לא צריך לחיות כמו מלך עם משרתת!!

אצלנו מתחלקים בכל עבודות הבית למעט קיפול כביסה (חה חה הקיפול של יאיר לא עובר את הביקורת שלי

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני חושבת שאם ידעה מראש שהוא כזה, למה היא מתפלאת אחרי החתונה שמשהו לא השתנה?? ידעה למה היא נכנסת.
  • ואם האישה לא עושה כלים אז מה הבעל יכול להתגרש ממנה ?
  • לפעמים כביסה וכלים זה סתם תירוץ...
    לרוב זו לא סיבה לגירושין, ומשתמשים בזה כסיבה למסיבה

אבל בתכלס זה בהחלט מעצבן שהבעל לא שותף בעבודות הבית
    זה יכול להגיע למצב מתסכל במיוחד
    ליצור מרמור ולתת תחושה של חוסר אכפתיות וחוסר שותפות

לי הייתה תקופה בה תפקדתי לגמרי לבדי (עבודה, בית, ילד, אפילו ישנתי לבד בלילות)
    זה היה סיוט
    בעלי היה בקורס בתנאי פנימייה והכל כולל הכל היה עלי
    בסופ״שים כשהיה מגיע הוא היה ממש עייף
    כך שעבורנו זו הייתה תקופה קשה

אז אולי אפשר להבין
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה