לא צריך לזכור מתי פתחנו את הדייסה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקופה ארוכה מצאתי את עצמי מסמנת בטושים על גבי אריזות הדייסות מתי פתחתי אותם כדי לזכור עד מתי ניתן להשתמש.... זה החל להיות מסורבל שקניתי עוד ועוד דייסות, הללו שכבו במזווה , חלקן סומנו וחלקן לא וממש לא הייתי בטוחה אם אני יכולה להשתמש. השבוע אני שמחה לבשר שהושקה האפלקציה הסלולארית שפותרת את הבעיה! אפלקציית expired שעליה עמלתי בחודשים האחרונים מעניקה אפשרות לסרוק את המוצר (כשפותחים אותו) ואז אוטומטית הטלפון שלנו מעדכן אותנו 3 ימים לפני מועד פג תוקף המוצר. באפלקצייה כבר יש את רוב מוצרי מזון התינוקות ולא צריך לרשום ידנית כלום. אם רוצים להוסיף מוצר שאינו קיים במערכת כמו חלב אם למשל ניתן. האפלקצייה חינמית וניתנת להורדת באנדרואיד ובאייפון!
    ת ה נ ו!
    אייפון - http://itunes.apple.com/us/app/expired-for-your-babys-health/id560086192?mt=8
    אנדרואיד -
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iapps.expiredscanner#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmlhcHBzLmV4cGlyZWRzY2FubmVyIl0

טלי נוי
5 תגובות
עמוד 1
  • אפליקציה חמודה וחינמית
  • היא מתאימה לגרסאות החדשות של האנדרואיד, תנסי לעדכן גירסה בגלקסי לעדכנית וזה יעבוד.

טלי נוי
  • אני תמיד פתחתי רק 1
  • אחרי שסרקתי את הקוד איך אני יודעת כשהגיע התאריך ?
    זה מצפצף או משהו ?

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• 3 ימים לפני שפג התוקף את מקבלת תזכורת בטלפון כאייקון כמו שאת מקבלת הודעת מייל למשל - אי אפשר לפספס.

ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי הדסוש

אחרי שסרקתי את הקוד איך אני יודעת כשהגיע התאריך ?
    זה מצפצף או משהו ?

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

טלי נוי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה