היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנותתתתת. הייתי עכשיו אצל חברים,ושאכלתי את הבייבי כולם התפעלו שאני מביאה לו את הסימילק בטמפ' החדר...ואמרו לי שבגלל זה הכאבי הבטן לבייבי,ושנותנים בטמפרטורת הגוף.ולאחד מהם הייתה לו קופסת מטרנה והיה שם רשום שיש לתת את המטרה בטמפרטורת הגוף. בקיצור כל הדרך הבייתה הרגשתי רע עם עצמי שאולי טעיתי ואני מאכילה אותו כבר חודש ככה ובגלל זה יש לו כאבי בטן,ואיך לא קראתי נכון את ההוראות ההכנה.ושבאתי הבייתה, קראתי שוב את ההוראות ובסימילק רשום שיש לתת בטמפרטורת החדר! אז קודם כל נרגעתי קצת...אבל בכל זאת יש לי שאלה אליכן,איך אתן מכינות?ובאיזו טמפרטורה עדיף לתת?תודדדה
13 תגובות
עמוד 1
בטמפ' החדר, לא חם מידי ולא קר מידי אני שמה את הבקבוק בתוך קערה עם מים חמימים
אנחנו נתנו תחילה במים בטמפרטות חדר עד שלבעלולי נכנס לראש שצריך לחמם, אז מחממים במחמם בקבוקים שיהיה בערך בטמפרטורת הגוף, גם סימילק וגם חלב שאוב. אם אנחנו בחוץ ואין מה לעשות - נותנים כמו שזה, ועדן לא מתלוננת....
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
מהשניה שנופר נולדה היא לא הסכימה לטעום שום דבר שלא מגיע בול ב- 37 מעלות, בחיי. גם חלב האם וגם המטרנה שלה... ועד היום זה ככה
אני לא יודעת הילדות שלי מורגלות מגיל 0 לשתות בכל טמפ' אפשרית (לא רותחת כמובן חחח) ואף אחת מהן לא סבלה מכאבי בטן
אין שום קשר!!!!!!
אני נתתי פושר לגמרי כמו בציצי
הבנות שלי אוכלות בטמפרטורת החדר, בלי לחמם. הקטנה אפילו מעדיפה קר מהמקרר!!!
כאבי בטן יש גם כשיונקים מהציצי.
אז שיקפצו כולם.
אני נותנת סימילאק חמים גם חלב אם שאני שואבת אני מחממת שיהיה חמים וטעים.... כמו שלנו טעים אוכל חם גם להם... לא שמעתי מעולם על הקשר של הטמפרטורה לבין גזים
אני שמה קצת פחות מחצי בקבוק עם מיים רותחים ! מהבר... ואז משלימה את החצי השני עם מיים קרים מהבר. ברור מכניסה אצבע כדי לבדוק שלא חם מידי.
בקיצור... פושר לכיוון חם....
אההההה... וזה תמ"ל ולא תל"מ
תודה לכן על התגובות עכשיו אני רגועה!!! וברור תמ"ל ...חחחח
כי הכותרת שלך שואלת לגבי תל"מ
גם אצלנו פושר גם שאוב וגם מטרנה היא לא אוהבת קר
אבל מים אוהבת רק קריםםםםםם
בקיץ מומלץ לתת בטמפ' החדר ובחורף קצת יותר לחמם... הם בדיוק כמונו: בקיץ אוהבים לא חם מידי את האוכל, ובחורף טעים כשזה חם...