עזרה בתמחור....כמה הייתן לוקחות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני עובדת בערך חצי משרה, ובחיפושים אחרי הגדלת הכנסה אני רוצה להוציא ילד/ילדה מהגן/בית ספר אלי הביתה ביחד עם הילדים (אני מוציאה אותם בשתיים מהגנים)
    דיברתי עם אחת השכנות שיש לה ילדה בכיתה א' לגבי הילדה שלה ואני לא יודעת כמה לתמחר את זה:
    היא מעוניינת ב-4 ימים בשבוע, יש ימים שהילדה מסיימת ברבע לאחת (מה שידרוש ממני לצאת שעה מוקדם יותר מהעבודה- כך שאני מפסידה 35 ש"ח שזה המחיר של שעת עבודה שלי) בחלק מהימים היא מסיימת באחת וחצי ואני אצטרך לצאת מהעבודה עשר דקות מוקדם ממה שאני יוצאת בד"כ.
    היא תגיע בשלוש וחצי לאסוף אותה, חוץ מפעם -פעמיים בחודש שהיא מסיימת בחמש)
    יוצא שאני אוספת את הילדה (ברכב) אלי לשעתיים וחצי בערך, 4 פעמים בשבוע כולל ארוחת צהריים. נגיד 12 שעות בשבוע.
    היא מעוניינת לשלם גלובלי.
    כמה הייתן גובות/איך הייתן מתמחרות ליום/שבוע?

17 תגובות
עמוד 1
  • את בטוחה ששווה לך שזה יבוא ע"ח עבודתך?
    לא עדיף לך למצוא ילד שמסיים גם ב14?
    אני שואלת כי ההכנסות מעבודתך העיקרית מחושבות גם לפנסיה, חופשות, הבראה וכו' ולקחת ילדה נוספת הביתה זה "רק" המזומן כך שלאורך זמן לא יודעת אם זה כדאי לך, מעברלכך שיש מקומות בהם הרבה יותר קל להוריד משרה אבל להעלות אותה יהיה קשה יותר....

• את צודקת ענברוש

• לדעתי עדיף לאמא הזאת לשים את הבת שלה בצהרון.
    צהרון בלי סבסוד עולה 900 שח בערך עם ארוחה ויכול להיות שיעלה לה אפילו פחות.
    אם תקחי את אותו הסכום זה לא משתלם לך...זה ממוצע של 18 שח לשעה...
  • טוטילה- הילדה עכשיו בצהרון אבל האמא והילדה לא מרוצות. אפילו שהצהרון כולל ימים ארוכים בחופשים. היא מעדיפה שהילדה תגיע לאוירה ביתית ורגועה יותר מאשר המסגרת של הצהרון.
    היא מוכנה לשלם בערך 700- 800 שח
    למרות שבחישוב של השעות זה באמת יוצא שכר נמוך לשעה- אני גם ככה בבית בשעות האלה, מבשלת צהריים וכו׳. אז זה סביר

• אז בעצם אין שאלה של תמחור. השאלה היא אם משתלם לך לקבל 800 שח כשבעצם זה כמו 550 כי את מפסידה בחודש בערך 250 שח בשביל ממוצע של 50 שעות בחודש (11 שח לשעה).
  • אצלנו בצהרון משלמים 750
    וזה כולל ארוחת צהריים...

אולי כדאי לך לדרוש מעט יותר מהצהרון
    כי מצד אחד זה טיפול אישי ומצד שני צריך שגם לאמא ישתלם

אולי באמת כדאי לך לחפש ילד שמסיים ב- 14:00

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חשבתי על עוד משהו שכדאי לקחת בחשבון - אם היא מדברת על תמחור גלובלי ואז יום אחד הילדה מגיעה אלייך לפחות מארע פעמים בשבוע (הולכת לחברות/חופש/מחלה וכד') האמא הרי תחשב שכרך יחסית לכמות הפעמים שהיא היתה אצלך, ז"א שאם היא היתה אצלך 3 פעמים בשבוע כבר רבע משכרך לא תקבלי מחד ומאידך גם מעבודתך לא תקבלי את השכר הזה = הפסד מכל הכיוונים....
    הבנת מה שניסיתי לומר?

• ענבר, אבל אם זה גלובלי זה דווקא לא משנה אם היא מגיעה 3 או 4 פעמים.... היא תקבל אותו דבר. אם השכר יהיה לפי שעה אז שכרה יופחת

בכל אופן, אני לא הייתי משנה את העבודה שלי על מנת שזה יתאים, לדעתי זה לא משתלם
  • בדיוק דיברתי עם מישהי שהתחילה ככה ועכשיו יש לה צהרון מבוקש לילדי א׳-ג׳
  • היי מאמי
  • אצלנו אין צהרון בגן ויש כמה הורים שלוקחים הביתה יוצא שזה מ14:00-16:00 5 פעמים בשבוע ולוקחים בין 500 ל700.

שיהיה בהצלחה!

• אם המחיר יותר יקר מצהרון לא נראה לי כדאי למרות שהאמא והת לא מרוצות מהצהרון ובכלל אם זה באמת בעייה עם שעות העבודה שלך עדיף ידלי גן שמסיימים ב - 14:00 ולא בבית ספר שהמערכת דיי משתנה וכל יום שעה אחרת.
    אצלינו בצהרון אני יודעת שיש נשירה גדולה בתקופה הזו של החודש הראשון אחרי החגים כי הילדים לא מתסגלים וכו'
    לדעתי תשימי מודעה ליד הגן ולכי על זה עם עוד 2 ילדים לערך בתשלום של 500 - 700 ש"ח לחודש - גלובלי ואם הילד מחסיר לא מפחיתים מהשכר, גם על הצהרון לא מפחיתים

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לא נשמע לי משתלם מספיק.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה על התגובות

• נראה לי עדיף
  • סליחה אם אני חוזרת על מה שכתבו (לא קראתי הכל) - מה תעשי אם אחד מהילדים שלך יהיה חולה? עדיין תקחי אליך הביתה? תבואי לקחת?
  • זה גם משהו שצריך לחשוב עליו.....בד"כ כשאחד הילדים חולה הם הולכים להורים שלי בזמן שאני בעבודה. אני מניחה שאני אוכל להשאיר אצלם את הילד החולה בזמן שאני שומרת על הילדה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה