היי בנות קצת עידכונים.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואי הרבה זמן שלא יוצא לי להיכנס לפורום אני עם הקטן בבית והוא מטרטר אותי המון הייתי מאוד רוצה להכניס אותו לגן אפילו רק עד 1 שתהיה לו תעסוקה וחברת ילדים אבלללל......אני לא עובדת אז זה לא אפשרי
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל תתעודדי בנוגע לשלשולים... זה וירוס שעכשיו מסתובב
    והעיקר שהוא שותה. בנוגע לאוכל, לא לדחוף בכוח כדי שלא יהיו הקאות.
    מספיק שהוא שותה מטרנה ולא לדאוג. עוד משהו, אחרי שלשול כדאי לשטוף טוב טוב את הטוסיק הם סבון כדי שלא תהיה פריחה...
    בנוגע לגן, מאוד מומלץ להכניס למסגרת כי זה עושה טוב מאוד לילד.
    יש גנים זולים וטובים ולא חייבים גן פרטי שעולה הון תועפות. שווה לבדוק...
    עכשיו בנוגע לבעלך, יש לי הרבה לומר בנוגע לעזרה מצד הבעל. אני רואה זאת כחובה של הבעל
    ולא עזרה מטוב לב. כדאי להרגיל מההתחלה לתת לבעל לעשות דברים לבד
    כדי שבהמשך יהיה לך קל לעשות דברים נוספים או לחזור לעבוד (שלא לדבר על תינוק נוסף)...
    הטיפים שלי הם כאלה: צאי מהבית לכמה שעות בערב כשהוא בבית או בשבת. כך הוא יאלץ לעשות
    את הדברים בעצמו... תנסי לקרוא לו כשאת מקלחת או מחליפה כדי שיהיה איתך ותעשו את הכל ביחד כדי שהוא ילמד... וחוצמזה, אל תשאירי לו ברירה! תדרשי שהוא עכשיו יקלח כי את צריכה לשירותים או משהו...
    אם את צריכה לדבר תפני אליי, אני כאן!
    בהצלחה ותתעודדי! הכל יהיה טוב בסוף!

• וואיי כבר שבוע 20??!?!?!?
  • וואוווו ההריון שלך טס לי!!!!!!!!!!!
    מסכן ג'וני
  • ג"ף איזה תשובה מושקעת את ממש מקסימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה