אהובות...עדכון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז...

אחרי איחור של יום......קיבלתי מחזור בכניסת השבת....
    היא הגיעה במלוא הדרה וכיעורה...:(

אז על המרגש....:
    זוועה,כאב,ביאוס,יאוש,עצבים,דכאון,כעס,ויחד עם הכל..הקלה..

אני כבר בטוחה...במליון אחוז..שזה לא יבוא לנו טבעי...

אז...
    מכאן והלאה...מחכה לבקר אצל הרופא..ולהתחיל עם ההזרעה...
    עוד משהו...
    השבוע גילתי..שחברה שהתחתנה שנה אחרי..בהריון חודש שישי..
    וגיליתי...ששכנה שלי שהתחתנה שנה וחצי אחרי בהריון חודש חמישי..
    וגילתי ששכנה שהתחתנה שנה ופלוס אחרי בהריון בחודש שני...

אז המרגש על זה...

שמחה בשבילן...מאוד...
    כואבת את כאבי..מאוד..

שואלת הרבה שאלות את היושב במרומים..."אבא?? מתי זה יקרה לנו??"
    כנראה שבנתיים אין תשובה...והוא מתכנן משהו אחר בשבילי..מקווה שזה החודש האחרון לסבל...אומרים שאבא נותן ייסורים לבן,ייסורים שהוא יכול לעמוד ולהתמודד איתם..אבל אני...אני לא מסוגלת להתמודד עם חודש נוסף כזה..
    אוהבת את כולכן..שמחה שיש לי אתכן...
    -אני-
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
8 תגובות
עמוד 1
  • אוי מהממת שלי!!!!!
    אני קוראת את ההודעה שלך ואני עם דמעות בעיניים!!!!!
    אני מרגישה את הכאב שלך עד לפה ובגלל זה אני מזדהה איתך מאוד!!
    גם אני הרגשתי בידיוק כמוך ממש לא מיזמן ......
    אני שולחת לך חיבוק ענקקקקיייי!!!!!! ומחזקת אותך מלאאא!! ותזכרי תמיד שלא משנה איך
    זה בסוף יגיע!!! הבשורה המשמחת הזו שלשמה היתכנסנו כאן תגיע בסוף!!!
    את תעברי את ההזרעה כמו גדולה בחודש הקרוב ואזזז תבשרי לנו על בטא מהממת!!!
  • מהממת שלי כאב לי לקרוא מה שכתבת אבל אני מבינה אותך ובטוחה שכל הבנות כאן גם מבינות, מאחלת לך שההזרעה תהיה ראשונה ואחרונה, גם אני קיבלתי אתמול בלי שום הודעה מוקדמת , חודש חדש ניסיון חדש
  • מצטערת לשמוע! מקווה שחודש זה יהיה המחזור האחרון שלך ל 9 חודשים!

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • וואי מתוקה שלי, שולחת ים חיבוקים .. אין לי מילים באמת לנחם, חוץ מהעובדה שבסוף כשזה יגיע, השמחה שלך תהיה אפילו עוד יותר גדולה, כי תדעי יותר להעריך את המתנה שאת מקבלת, והילד שלך יזכה באמא מדהימה...

• נשמה שלי כמה אני מבינה את כאבך
  • ממי שלי אני כל כך מצטערת לשמוע ובעיקר מצטערת על הכאב שלך, ברור שאני מאד מבינה את הכעס, התסכול והאכזבה, הרי גם אני הייתי שם כמו כל החברות פה בפורום, אבל כמו כולנו את תתרוממי, תתאוששי ותמשיכי הלאה לחודש חדש עם המון המון תקווה ועם הזדמנות חדשה, שולחת לך את כל אהבתי וגם חיבוק ענק!!!!

• מהממת שלי, כל כך מצטערת לשמוע!!! אני מקווה שבקרוב מאוד תתבשרי בבשורה משמחת, מתפללת כל כך חזק בשבילך!!!
    יש לי עצה קטנה, תבדקו שבכתובה כתבו כמו שצריך את השמות שלך ושל בעלך.. כבר שמעתי מקרים שזה מה שעקב! שיהיה מלא בהצלחה!!!!! מחזיקה לך מליון אצבעות!!! תמיד פה בשבילך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה