-
אוי מהממת שלי!!!!!
אני קוראת את ההודעה שלך ואני עם דמעות בעיניים!!!!!
אני מרגישה את הכאב שלך עד לפה ובגלל זה אני מזדהה איתך מאוד!!
גם אני הרגשתי בידיוק כמוך ממש לא מיזמן ......
אני שולחת לך חיבוק ענקקקקיייי!!!!!! ומחזקת אותך מלאאא!! ותזכרי תמיד שלא משנה איך
זה בסוף יגיע!!! הבשורה המשמחת הזו שלשמה היתכנסנו כאן תגיע בסוף!!!
את תעברי את ההזרעה כמו גדולה בחודש הקרוב ואזזז תבשרי לנו על בטא מהממת!!!
-
מהממת שלי כאב לי לקרוא מה שכתבת אבל אני מבינה אותך ובטוחה שכל הבנות כאן גם מבינות, מאחלת לך שההזרעה תהיה ראשונה ואחרונה, גם אני קיבלתי אתמול בלי שום הודעה מוקדמת , חודש חדש ניסיון חדש
-
מצטערת לשמוע! מקווה שחודש זה יהיה המחזור האחרון שלך ל 9 חודשים!
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
וואי מתוקה שלי, שולחת ים חיבוקים .. אין לי מילים באמת לנחם, חוץ מהעובדה שבסוף כשזה יגיע, השמחה שלך תהיה אפילו עוד יותר גדולה, כי תדעי יותר להעריך את המתנה שאת מקבלת, והילד שלך יזכה באמא מדהימה...
-
-
נשמה שלי כמה אני מבינה את כאבך
-
ממי שלי אני כל כך מצטערת לשמוע ובעיקר מצטערת על הכאב שלך, ברור שאני מאד מבינה את הכעס, התסכול והאכזבה, הרי גם אני הייתי שם כמו כל החברות פה בפורום, אבל כמו כולנו את תתרוממי, תתאוששי ותמשיכי הלאה לחודש חדש עם המון המון תקווה ועם הזדמנות חדשה, שולחת לך את כל אהבתי וגם חיבוק ענק!!!!
-
מהממת שלי, כל כך מצטערת לשמוע!!! אני מקווה שבקרוב מאוד תתבשרי בבשורה משמחת, מתפללת כל כך חזק בשבילך!!!
יש לי עצה קטנה, תבדקו שבכתובה כתבו כמו שצריך את השמות שלך ושל בעלך.. כבר שמעתי מקרים שזה מה שעקב! שיהיה מלא בהצלחה!!!!! מחזיקה לך מליון אצבעות!!! תמיד פה בשבילך!