שמחה לבשר סופסוף ... שניים במחיר אחד ;-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נדב ויאיר גמולים ממוצץ כבר 4 ימים שלמים !!!
    זה נעשה בספונטאניות מוחלטת . ברוך שפטרנו
14 תגובות
עמוד 1

• חשבתי שיש לך תאומים. שניים במחיר אחד
    מזל טוב על הגמילה

• מזל טוב!!

כל הכבוד להם
  • אתן לא מבינות כבר דמיינתי אותם בבר מצווה עם מוצצים
  • את חייבת לשתף איך עשית את זה
    כי אני מיואשת מלהב
  • כל הכבוד!!!!
    איך עשיתם את זה באמת?
    נכון פתאום זה מרגיש שגדלו בבום?

• ת'אמת לא תכננתי ... חששתי מהלידה של אלון ואמרתי לעצמי שזה ממש לא הזמן (גם לאלון יש מוצץ - מאותו הסוג)
    נדב היה מהילדים שמכורים למוצץ , הוא כל הזמן דיבר עם מוצץ בפה (נותן לו סוג של ביטחון) לכל מקום שהלכתי לאחרונה העירו להם . " אתם גדולים" "תנו ת'מוצץ לתינוק" וכו'... אני אף פעם לא לחצתי , בעלי לחץ עליי ואמרתי לו שניתן להם את הזמן בייחוד אחרי הלידה של אלון .
    יאיר זה סיפור אחר , יאיר עושה כל מה שנדב עושה
  • איזה כיף!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • וואווו כל הכבוד לשניהם, הם כאלה מקסימים

• כל הכבוד
    אנחנו גם בתהליך התחלנו היום
  • (כל הכבוד!!!! אני מקווה גם לגמול את אדיר בקרוב

]
    ]
  • איזה יופי!
    כל הכבוד לילדים ולאמא!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה