-
א- יש היום עגלות ביד 2 שהן לא עולות 4 אלף ש"ח!!
אפשר למצוא עגלת תאומים, לא הכי יוקרתית, שתתאים לצרכים שלך...
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
אוהבי ה', יראי אלוקים.
אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
-
תודה על תשובתך,
1. לגבי הטרמפיסט, האם מתחבר לאמבטיה? ידוע לך?
2. יש לי מנשא שכתוב עליו מ3.5 ק"ג. נראה לי מפחיד לשים את הילדה שרק נולדה ובת שבועיים במנשא כזה.:-( . היא כ"כ קטנה.
-
ומה עם לשים את הילדה אצל שכנה שמכירים טוב בזמן שאת לוקחת את הילד? בחורף לא נראה לי שתרצי להוציא את הקטנה בחוץ גם עם מנשא וטרמפיסט לא מוצלח לכל עגלה. גם לי שנה שעברה היה אותו סיפור, אבל אני גייסתי עזרה מהמשפחה שיוציאו לי אותו או אני הלכתי ושמרו לי על הקטנה. אפשר גם בייביסיטר לחצי שעה נערת תיכון אחראית שתוציא את הילד מהגן, זה מאוד מקובל. בהצלחה.
דרך אגב, אני היום הולכת עם 2 עגלות ביחד, יש לי עגלת צ'יקו וטיולון צ'יקו, אני הולכת עם הקטנה שלי שהיא כבר 9 חו' וחזרת עם 2 העגלות. לא פשוט בכלל אבל עגלת תאומים זה יקר וגם לא כ"כ נח (מי יקח את הילדים בבוקר הם לא נמצאים באותו משפחתון) וקניתי טרמפיסט ב300 ש"ח והוא לא טוב על העגלה רק על הטיולון אז בנתיים 2 עגלות...
נראה לי שבחורף הזה אני אדבר עם שכנה אפילו בתשלום שהתינוקת תהיה אצלה עד שאחזור מהילד הגדול (המשפחתון של הקטנה בניין לידי, ושל הגדול דרך של 10 ד')
-
בימים יפים כמו שיש עכשיו היא בעגלה והוא ברגל הולכים בנחת קחי לו איזה שלוק לדרך זה יעביר את הזמן במקום להתרכז בקושי בהליכה הוא יהיה מרוכז בשלוק...
בחורף היא כבר תהיה גדולה יותר ותוכלי להשתמש במנשא.
אצלי ההפרש בין הבן השני לשלישי הוא שנה ושבע ואז גמלנו אותו מהטיולון... אין ספק שיש מצבים בהם נוח ששניהם בתוך עגלה אבל אין לי מקום בבית ולא חשבתי על עגלת תאומים ולא נראה לי שהייתי קונה בטח לא בסכום כזה.
אני חושבת שהייתי מנסה להסתדר בלי (ולנסות מנשא או טרמפטף שזה אמנם לא הכי נוח אבל גם עגלת תאומים זה לא נוח וטרמפטף עולה מחיר הגיוני ולא כמו עגלת תאומים) ואם לא מצליחים תמיד אפשר לקנות בהמשך.
מזל טוב
-
לי היה הפרש של 11 חודשים והגדולה אפילו לא הייתה בכיוון של להתחיל ללכת.
אז הייתה לי עגלת תאומים. אבל ממש לא השתמשתי בה ע״מ להכניס ולהוציא את הגדולה מהגן. יותר מידי סירבול בשביל 10 דקות הליכה לכל כיוון.
טרמפיסט לא היה רלוונטי בשבילי, אבל מנשא עזר גם עזר.
היה לי מנשא ערסל כזה, שמתאים מהלידה. מאוד נוח גם בלי קשר להוצאה מהגן. רוב הזמן הבכיינית שלי רצתה ידיים ורוב הזמן הייתה במנשא. זה מאוד הרגיע אותה (את שלושתם, בעצם).
לא היה לי מי שיהיה איתה אפילו 10 דקות. אז הייתי שמה אותה במנשא והולכת לגן בלי בעיה. בימים קרים וגשומים (נולדה בדצמבר, כל החורף נפל על הינקות) הייתי שמה את המנשא מתחת למעיל - הייתי לוקחת דובון של בעלי- ושום דבר לא היה מפריע לה.
מאוד מומלץ.
אם הבעיה שלך היא רק בהיצאה מהגן, לא הייתי בכלל חושבת לכיוון עגלת תאומים. מיותר.
נ.ב. ילד בן שנה ושמונה, אם הוא הולך יציב נניח כבר כחצי שנה, יכול ללכת 10 דקות לגן ברגל...
זה לא אמור לעייף אותו כלל.
במיחד לא בגשם. עם מגפיים לקפוץ בשלוליות זה הכי כיף בעולם.
שלי כבר מזמן לא משתמש בעגלה ע״מ להגיע לגן. אולי זה הזמן פשוט לגמול אותו מעגלה?
למרחקים ארוכים סבבה, אבל 10 דקות הליכה הוא יכול כבר לבד, לא?
אני רכשתי בזמנו טיולון תאומים של צ'יקו ב"מוצצים" ושילמתי 900 ש"ח .
באותה תקופה היה לנו רכב אחד והרבה פעמים התניידתי עם העגלה . זה מאוווווודדד נוח !!!! אני ממליצה .
אם היית גרה קרוב אלי הייתי משאילה לך אותו (אני לא מעוניינת למכור)
-
אני קניתי עגלת תאומים כשליאל הייתה בת שנה וחצי ויונתן נולד, זה היה הדבר הכי טוב שעשיתי, קניתי בהתחלה עגלה של ד"ר בייבי ואחרי כמה חודשים מכרתי אותה וקניתי עגלה של מקלארן, הכל עשיתי דרך יד שתיים, את המקלארן קניתי ב- 500 ש"ח
-
לא.
לא הייתי קונה עגלת תאומים , ילדה בת שנתיים כמעט...
יש לה רגליים...ומצד שני יש את הטרמפיסט המדף הזה שמחברים
לטיולון... אין סיבה להוציא סכומים כאלו בהפרשים כאלו
אם היתה בת שנה ווקצת תינוק אז ברור שכן....כששחר
נולד טל היה בן שנה וחודשיים קניתי פירסטווילס תאומים
טל היה בטיולון שחר באמבטיה ......
-
לא מסכימה איתך מיכל , ילד בן שנה ו- 8 לא מסוגל ללכת מרחקים ארוכים .
הם עדיין קטנים והמון פעמים כשיוצאים איתם הם גם נרדמים (גם בגיל שנה ו- 8)
אני כן ממליצה !!!!!!!!!
בזמנו זה אחד הדברים שהצילו איתי .
ובנוסף בעיני זה מונע קינאה מהגדול . הוא עדיין מרגיש מספיק חשוב שדואגים גם לצרכיו ולא מכריחים אותו ללכת ברגל. תחשבי על זה שהם גם בגיל הזה הולכים לאט ומתעכבים על כל שטות ...
אני גם ממליצה לחפש ביד 2 יש מציאות .
-
מרץ, ילד בן שנה ושמונה מסוגל לגמרי ללכת מהגן לבית ברגל. להיפך זה גורם לו להרגיש בוגר ועצמאי יותר.
זה רק נוחות/עצלות ההורים להסיע ילד בן שנה ושמונה בעגלה. כי הוא הולך לעט ומתעכב על כל דבר. אבל זה הכיף שלו והסקרנות שלו.
וכשיש לך תינוק נוסף קטן שבוכה פתאום באמצע הדרך, זה ממש לא כיף ללכת לאט
-
אצלנו ההבדל הוא שנה ו7
עד שניצן היה בן 3 חודשים הוצאתי את יות מהגן כשהוא בעגלה וניצן במנשא
אחרי 3 חודשים קניתי ביד 2 ב350 ש"ח עגלת תאומים של ד"ר בייבי
הדבר הכי טוב שעשיתי
-
טוב, אנחנו פשוט קנינו עוד רכב קטן וזול
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
טיולון לבן השנה ו8 ומנשא בד עוטף לתינוק הרך..מאוחר יותר אפשר לעבור למנשא שיש לך מ3.5 קילו...
זה הפתרון הכי נוח
-
מצטרפת לגלי ולהדסקה
עגלת תאומים נתנה לי בטחון רב להסתובב איתם בחוץ. אגב, עם עגלת תאומים זה לא אומר שהגדול חייב להיות בה כל הזמן! אבל לפחות יש לו את האופציה להיכנס אליה אם הוא מתעייף! והם מתעייפים!! וחוצמזה 10 דקות שלנו יכולות להיות בקלות 20 דקות לילד. הרי הצעדים שלהם קטנים יותר! בקיצור - עגלה או שתשמרי משכנה לשמור על הקטנה כשאת אוספת אותו מהגן
אני בזמנו קניתי עגלת תאומים של מקלארן ביד2 ב-700 ש"ח.
-
אני חושבת שאם אין רכב אז זה באמת בעייתי בלי עגלת תאומים כי בימים של גשם וקור מזדרזים להגיע הביתה....
לי יש הפרש של שנה ועשרה חודשים - בהתחלה הייתי מרימה את הקטנה על הידיים עד האוטו והגדולה ברגל... כשהתחיל החורף, ביקשתי מהשכנה בת 16 לשמור על הקטנה שלי לחצי שעה עד שחוזרת ומשלמת לה... זה לא יוצא יקר וחוסך להוציא ילד בקור..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
תודה אנסה ללכת ברגל עם הגדול שנה ושמונה ואת הקטנה לשים באמבטיה.
ואם לא יסתדר אנסה מנשא + טיולון. אני מבינה שרק מנשא בד אפשר.
הקטנה בת שבועיים וחצי שוקלת אולי 3,300. עוד חודש אני מניחה שהמנשא יהיה טוב עליה. קשה לי להאמין שמ-3.5 קילו אפשר את המנשא , למרות שכתוב עליו ככה. הרגליים שלה מקופלות עדיין:-) היא קטנטונת.. עזו שבכלל קשה לי להוציא אותה מהבית כ"כ קטנה אבל אין לי פתרון של שכנים או משפחה שזוהי הצעה מעולה דרך אגב.
אם לא תהיה ברירה אקנה עגלת תאומים. בעלי ראה ב-4,500 ש"ח .. מוזר. וביד 2 ב-3 וחצי. אולי בגלל שאנו צריכים אמבטיה+טיולון אז זה מגיע בכפולות ולכן יקר.
אם עולה 900 או מה שאמרתן , ברור שזה משתלם, אבל אולי יש לך לכן רק טיולון ולא בשילוב עם אמבטיה. או שאני טועה?
-
מנשא בד שקושרים אפשר מגיל אפס,הכי נוח להם.את יכולה לשים בתנוחת ערסול או בטן אל בטן כייף גדול!(בדרך כלל מגיע עם דיסק הסבר איך לקשור)
לגבי העגלה-ההפרשים אצלי בין הגדולה לאמצעית שנה ו-11,ובהחלט קניתי עגלת תאומים,המקלרן,מאוד נחה מתאימה מגיל לידה,ובאמת באמת שאין ממש צורך באמבטיה...
-
איפה את גרה???
השאלתי לחברה עגלת תאומים של גרקו ארוכה כמו רכבת
אני אבדוק אם היא לא צריכה אותה כבר ואוכל למכור לך אותה בזול.
על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
-
למה לא להשכיר עגלת תאומים ??
יש דבר חדש שניקרא השכרה או ליסנג של עגלות שווה לך לבדוק את זה ..
-
יש לי עגלת תאומים פשוטה למסרה.
דברי איתי
היא פשוטה אבל של גרקו.
בשמת